08 / 05 / 2024

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Canlı tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu;!

Tuncel Vinç Nakliye İnşaat Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Tuncel tarafından kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Niüfer Yılmaz Kartal tarafından kuruldu.

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İlhan ve Yakup Öztürk tarafından kuruldu.

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Vinç Nakliye Elektrik Hazır Beton Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Özkan tarafından kuruldu.

Ny Vinç Platform Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ny Vinç Platform Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nazım Yiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsel Vinç Nakliye İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Kaplan ve Cengiz Kaplan ortaklığında kuruldu.

Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Vinç İnşaat Nakliye Havalandırma Ve Forklift Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Can Hasanoğlu ve Onur Döndü ortaklığında 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Canlı tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMY İnşaat Gıda Gayrimenkul Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menduh Bayram, Fettah Aladağ ve Yakup Babatonguz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat Haberi

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat

MRT Vinç Nakliye ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Canlı tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu. 


MRT Vinç Nakliye ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; VİNÇ:  Yurt içi ve yurt dışında Her türlü sabit, lastik tekerli vinç, kaldırma platformları almak, işletmek, kiraya vermek, satmak, tamir ve bakımlarını yapmak. Bunlarla ilgili her türlü yedek parça ve ekipmanlarını almak satmak, montaj ve imalatlarını yapmak. NAKLİYE: Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı...