27 / 04 / 2024

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat şirketi

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat şirketi

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Seyitoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mecidoğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mecidoğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Pesci tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi qaçıldı!

Kahramanoğlu Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Erman tarafından açıldı. 

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğlu Yapı İnşaat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bozoğlu tarafından kuruldu.

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ainur Karımova tarafından kuruldu.

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli Kübra Çekiçoğlu tarafından kuruldu...

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat şirketi Haberi

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat şirketi

MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Seyitoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


MS Seyitoğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...