16 / 05 / 2024

Ms Sistem Mühendislik İnşaat iletişim

Ms Sistem Mühendislik İnşaat iletişim

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Areka Proje Sistem Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Berk Bektaş ve Yunus Emre Özleyen ortaklığında kuruldu.

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Kongu tarafından kuruldu.

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Sistem Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekin tarafından kuruldu. 

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ms Cephe Sistemleri Yapı Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soner  Gemici ve Şebnem Özösken tarafından kuruldu. 

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe fiyatları!

Kütan Mühendislik imzasıyla dizayn edilen Loca Gayrettepe projesi 8 bağımsız bölümden meydana geliyor. Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe fiyatları 500 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nurettin Göler'den mühendislik öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in denetim firması Engin Bağımsız Denetim oldu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu Engin Bağımsız Denetim ve Serbes Muhasebecilik Mali Müşavirlik A.Ş seçildi.

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Exertus Bina Bağımsız Test ve Mühendislik Limited Şirketi, Çiğdem Akbulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Bebek, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Platform Sistem İnşaat Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Platform Sistem İnşaat Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi, Cafer Koçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde kuruldu.

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Ms Sistem Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Ms Sistem Mühendislik İnşaat iletişim

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...