18 / 05 / 2024

Mt Enka Yapı İnşaat adres 

Mt Enka Yapı İnşaat adres 

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Tuna ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Cem Çeliker hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Çeliker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürttü? Enka İnşaat’ya ne iş yapıyor? İşte Cem Çeliker’in hayatı...

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Enka Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya tarafından kuruldu.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Mt Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Aras Yapı Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Aras tarafından kuruldu.

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Tuna ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Enka İnşaat 2020'de 4,8 milyon TL'lik arsa ve  7,8 milyon TL'lik konut aldı!

Enka İnşaat'ın 2020 yılı içerisinde kira bedeli toplamı yaklaşık 3,8 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi yapıldı yaklaşık 14,8 milyon TL+ KDV tutarında arsa alımı ve yaklaşık 7,8 milyon TL+ KDV tutarında konut alımı yapıldı.

ENKA İnşaat Tataristan'da santral inşa edecek!

ENKA İnşaat, JSC Tatenergo ile Tataristan'da inşa edilecek 858MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için 25,6 milyar Ruble'lik sözleşme imzaladı.

Enka İnşaat ve Chubb Corportaion arasında 400 milyon dolarlık dava!

Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Sharypovo kenti yakınlarında 800 MW’lık Berezovskaya Kömürlü Elektrik Santrali'nin yapılması için Enka İnşaat ile anlaşıldı. Ancak santralde yaşanan yangın ve milyon dolarlık sigorta ödemesi davaya konu oldu. 

Mt Enka Yapı İnşaat adres  Haberi

Mt Enka Yapı İnşaat adres 

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Tuna ve Mehmet Mungan ortaklığında kuruldu.

Mt Enka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...