02 / 05 / 2024

Müa Mimarlık Danışmanlık iletişim

Müa Mimarlık Danışmanlık iletişim

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Koşunalp tarafından kuruldu.

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Müa Mimarlık Danışmanlık iletişim Haberi

Müa Mimarlık Danışmanlık iletişim

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
01- Yurt içi ve yurt dışında uygulamaya, yapmaya, kabule ve imzaya mimarın yetkili olduğu, her türlü araştırma, danışmanlık, bilirkişilik, etüt, tasarım, plan, proje, resim ve hesapların hazırlanması ve bunların uygulanması ile her türlü denetim ve kontrollük hizmetlerini yapmak 02- Yurt içi ve yurt dışında her türlü mimari proje hizmetleri, üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulama yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve, restitüsyon, restorasyon ve onarım hizmetleri, mimari iç mekan düzenleme ve donanımı tasarımı hizmetleri, imalat projesi yapmak, mimari çevre düzenlemesi hizmetleri, kentsel tasarım hizmetleri, kurumsal kimlik hizmetleri vermek, her türlü açılan...