05 / 05 / 2024

Muammer Albayrak

Muammer Albayrak

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi, Muammer Albayrak Şube Müdürlüğünde 11 milyon TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Berat Albayrak: Pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "(Kovid-19) Bu krize rağmen, yüzde 5-10 küçülme değil, inşallah pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağımızı düşünüyoruz." dedi.

Berat Albayrak'tan uygun maliyetli, uzun vadeli, ödemesiz konut paketi müjdesi!

Konut destek paketleri üzerinde çalışacaklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bundan sonraki süreçte, sosyal ihtiyaç destek paketleri olacak, konut anlamında farklı paketlerimiz, sektörlerimizi desteklemeye yönelik paketlerimiz olacak'' dedi.

Berat Albayrak'tan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs salgını sonrası dönemde de güçlü Türkiye'nin güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmaksızın çalışacaklarını aktardı.

Berat Albayrak'tan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Başakşehir'de hizmete açılan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılışıyla ilgili Twitter hesabı üzerinden mesaj yayımladı.

Berat Albayrak: Verilen destek tutarı 252 milyar lirayı aştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Verilen destek tutarı bugün itibarıyla 252 milyar lirayı aştı. Ötelenen kredileri, faiz ödemelerini de eklersek 350 milyar lirayı geçiyor." dedi.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Berat Albayrak: Koronavirüsün bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının ekonomiye etkilerine ilişkin olarak "Bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak" görüşünü dile getirdi.

Bakan Albayrak: Çiftçiye 6 milyar liralık kredi borcunu öteleme imkanı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerinin faizsiz 6 ay ertelenmesi ile çiftçiye yaklaşık 6 milyar liralık borcunu öteleme imkanı sunduklarını bildirdi.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

Berat Albayrak'tan Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıklaması! 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatının atom çekirdeği üzerinde yükseldiğini belirtti. Albayrak, "70 yıllık hayal gerçeğe dönüşüyor" dedi...

Berat Albayrak: 40 bin çiftçiye erken ödeme yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "TÜRKŞEKER, 40 bin çiftçiye verilmesi gereken avans ile küspe istihkak bedellerinin ödemesini erken yapacak." dedi.

Bakan Albayrak 'İş'e Devam Desteği' başlattıklarını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." açıklamasında bulundu.

Berat Albayrak: Kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Aldığımız önlemlerle, ekonomideki tüm kurumlarımızın ortaya koyduğu güçlü koordinasyonla, iş dünyamıza verdiğimiz desteklerle 'kriz sevdalılarını' hüsrana uğrattık." dedi.

Muammer Albayrak Haberi

Muammer Albayrak

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi, Muammer Albayrak Şube Müdürlüğünde 11 milyon  TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde açıldı. 


Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Gazipaşa Caddesi,...