30 / 04 / 2024

Muammer Ceylan Kariyer Günleri

Muammer Ceylan Kariyer Günleri

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.

İstanbul'da büyük dairelere ilgi azaldı!

Ceylan İnşaat Başkanı Muammer Ceylan İstanbul’da büyük dairelerin artık satılmadığını savunarak, ''Ailelerimiz artık parçalandı, kızın ya da oğlun üniversiteyi bitiriyor tek evde oturuyor. Küçük dairelere ihtiyaç çok fazla şu anda'' dedi. 

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Ev sahibi olmak imkansız değil!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, markalı konut üreticilerinin 'kazanamıyoruz' dediği dönemde müteahhitin kâr marjının yüksek olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de 2 kere 2 dört etmiyor!

Bu yıl 6’ncı kez gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi. Konferansta konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü belirtti.

Konut sektörü 250 farklı yan sektörü besliyor!

Bu yıl 6’ncı kez düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi. Konferansta konuşan Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, inşaat sektörünün geleceğe emin adımlarla yürüdüğü söyledi. 

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Ceylan İnşaat ‘Yılın Kurumsal Şirketi’ ödülünün sahibi oldu!

Ceylan İnşaat, Altın Badem Ödülleri’nden ‘Yılın Kurumsal Markası’ ödülüne layık görüldü. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, "Türkiye’nin en güzel beldelerinden biri olan Datça’da bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ülke ekonomisinin itici gücü; İnşaat!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Türkiye genelinde konut satış verilerindeki artışı değerlendirdi. 

Muammer Ceylan'dan ev sahibi olmak isteyenlere uyarılar!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sahibi olmak isteyenlere uyarılarda bulundu. Ceylan, vatandaşları, konut projesi henüz bitmediyse mutlaka ruhsatı sorgulaması gerektiği konusunda uyardı.

15 Temmuz sonra gayrimenkul projeleri hız kesmedi!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, başarısız darbe girişimin yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu.

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

Muammer Ceylan Kariyer Günleri Haberi

Muammer Ceylan Kariyer Günleri


Ceylan İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Giresun Üniversitesi VI. Kariyer Günleri kapsamında gençlerle bir araya geldi. Gençlere 35 yıllık bilgi birikimini aktaran Ceylan, “Ceylan İnşaat olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı tutkuyla insanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeye devam ediyor, bunun için ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerimizi yönetiyoruz” dedi. 

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz

İş Dünyası Konuşuyor adlı panel kapsamında geleceğin iş insanlarına seslenen Muammer Ceylan, 35 yıllık tecrübesinde edindiğini deneyimleri gençlerle paylaştı. Ceylan İnşaat’ın önce insana hizmet ettiğinin altını çizen Muammer Ceylan, “Biz Ceylan İnşaat olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz siz genç beyinleri yani geleceğimizin iş insanlarını çok önemsiyoruz. Bilgiye dayalı yenilikçilik ve üretkenlik kapasitesinin tetiklenmesi ve buna bağlı bir ekonomik refahın da...