08 / 05 / 2024

Muammer Ekinci kimdir

Muammer Ekinci kimdir

MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, bugün 2014 Seçimlerinde Siirt Belediye Başkan Adaylığından çekildi. Peki, Muammer Ekinci kimdir? İşte Muammer Ekinci'nin biyografisi bu haberde..

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Muammer İşbilen kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen kimdir? Muammer İşbilen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen...

Muammer Türker kimdir?

Eski görevi Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği olan Muammer Türker, Antalya Valiliğine atandı. Peki yeni Antalya Valisi Muammer Türker kimdir? İşte Antalya Valisi Muammer Türker...

Muammer Emanet kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Değerleme Müdürü olan Muammer Emanet kimdir? Muammer Emanet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Emanet, ne zamandan beri bu şirkette değerleme müdürü olarak görev alıyor?

Abdulbaki Ekinci kimdir?

Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Abdulbaki Ekinci kimdir? Abdulbaki Ekinci, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Abdulbaki Ekinci, ne zamandan beri Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı?

Muammer Erol kimdir?

Konya Valisi Muammer Erol kimdir? Konya Valisi Muammer Erol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Erol, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Muammer Erol...

Muammer Onat kimdir?

Mimar Muammer Onat kimdir? Mimar Muammer Onat, yaşamı boyunca hangi projelerde görev aldı? Mimar Muammer Onat, mimarlık eğitimini hangi üniversitede tamamladı? İşte Muammer Onat'ın biyografisi...

Muammer Ekinci kimdir?

MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, bugün 2014 Seçimlerinde Siirt Belediye Başkan Adaylığından çekildi. Peki, Muammer Ekinci kimdir? İşte Muammer Ekinci'nin biyografisi bu haberde..

Nesim Ekinci kimdir?

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci kimdir? Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Nesim Ekinci...

Muammer Niksarlı kimdir?

Halen Türkiye Milli Kooperatifler Birliği ve Kent-Koop Genel Başkanlığı görevlerini sürdüren Muammer Niksarlı kimdir? Muammer Niksarlı ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği ve Kent-Koop Genel Başkanı?

Hayri Ekinci kimdir?

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci kimdir? Aynı zamanda Hisar Yapı’ da yönetim kurulu başkanlığı yapan Hayri Ekinci, Hisar Yapı ile hangi projelere imza attı?

Oktay Ekinci kimdir?

Beyin kanaması nedeniyle bir süredir yoğun bakımda olduğu bilinen Oktay Ekinci, 15 Ekim'de vefat etti. Ekinci son dönem Cumhuriyet Gazetesi yazarı olsa da bir dönem Mimarlar Odası Genel Başkanlığı'nda bulunmuştu

Muammer Ekinci kimdir Haberi

Muammer Ekinci kimdir

Muammer Ekinci kimdir?

Muammer Ekinci, 30 Mart'taki yerel seçimlerde MHP'nin Siirt Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.


MHP İl Teşkilatı Kararını Verdi; Muammer Ekinci MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Olan Muammer Ekinci aday olarak gösterildiği gün şöyşe açıklamalarda bulundu:


"Sıradan projelerle değil, Siirt'e hayat verecek önemli olan projelerle yola çıkıyorum. Aday olmam ve seçilmem Siirt için bir şans olacak.


Bu projelerim ilerleyen günlerde daha detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağım. Yapacaklarımız ile yola çıktım. Hiçbir şey hayal değil. Hz. Ömer adaleti, Yunus şefkati gibi bir yönetim sergilemek istiyorum. Bugüne kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerime güvenerek başarılı olacağımıza inanıyorum."


Ancak bugün MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, adaylıktan çekildiğini...