08 / 05 / 2024

Muammer Ekinci siirt

Muammer Ekinci siirt

MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, bugün 2014 Seçimlerinde Siirt Belediye Başkan Adaylığından çekildi. Peki, Muammer Ekinci kimdir? İşte Muammer Ekinci'nin biyografisi bu haberde..

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nun inşaatını inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, Caleroğlu'ndan ve inşaat sorumlularından devam eden inşaat hakkında bilgiler aldı.

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nda inceleme yaptı!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgi aldı.

Muammer Türker, Antalya Stadı'nın inşaatını inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından karşılanan Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Siirt'te toplu açılış yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Siirt'te gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışını yapacak. Erdoğan, kentte toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olan 54 projeyi törenle hizmete açacak.

Mehmet Ekinci Eyyübiye projelerini anlattı!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyiibiye İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen mahalle toplantısına katıldı. Ekinci, belediye olarak yapmış oldukları hizmetlerden ve yapacakları projelerden bahsetti.

Siirt Kent Meydanı projesi ihalesine çıktı!

Siirt şehir merkezinde Hükümet Konağı, Saat Kulesi ve 100. Yıl Parkı alanını kapsayacak şekilde yapılacak olan Kent Meydanı, proje ihalesine çıktı.

Mehmet Ekinci'den Şanlıurfa'ya konut müjdesi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’de bir araya geldiği işçilere konut müjdesi verdi. Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin teveccühü ile karşılandı.

Zekeriya Batğı: Siirt ekonomisini inşaat ayakta tutuyor!

Siirtli müteahhit Zekeriya Batğı, piyasadaki durgunluğa rağmen Siirt ekonomisini, hız kesmeyen devam eden inşaat sektörünün ayakta tuttuğunu söyledi.

Muammer Türker: Antalya turizmi çeşitlenmeli!

Aska Lara Otel'de yapılan toplantının açılışında konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'da deniz, kum, güneş destinasyonunun dışına çıkılıp pazarın ve turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Siirt Park Elektrik projesine ÇED onay verdi!

Park Elektrik'in Siirt'teki projesi ile ilgili 'ÇED Değerlendirmesi Olumlu' raporu verildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yaptı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Siirt Kurtalan Kıcıman imar planı değişikliği onaylandı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Siirt Kurtalan İlçesi, Kıcıman Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 105 bin 647,34 metrekarelik alan için hazırlanan imar planı onaylandı...

Muammer Kaptan Deniz Taşımacılığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muammer Kaptan Deniz Taşımacılığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Kartal'da, Birol Yılmaz, Erhan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Muammer Ekinci siirt Haberi

Muammer Ekinci siirt

Muammer Ekinci kimdir?

Muammer Ekinci, 30 Mart'taki yerel seçimlerde MHP'nin Siirt Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.


MHP İl Teşkilatı Kararını Verdi; Muammer Ekinci MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Olan Muammer Ekinci aday olarak gösterildiği gün şöyşe açıklamalarda bulundu:


"Sıradan projelerle değil, Siirt'e hayat verecek önemli olan projelerle yola çıkıyorum. Aday olmam ve seçilmem Siirt için bir şans olacak.


Bu projelerim ilerleyen günlerde daha detaylı bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağım. Yapacaklarımız ile yola çıktım. Hiçbir şey hayal değil. Hz. Ömer adaleti, Yunus şefkati gibi bir yönetim sergilemek istiyorum. Bugüne kadar edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerime güvenerek başarılı olacağımıza inanıyorum."


Ancak bugün MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, adaylıktan çekildiğini...