27 / 04 / 2024

Muammer Emanet prime değerleme

Muammer Emanet prime değerleme

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Değerleme Müdürü olan Muammer Emanet kimdir? Muammer Emanet, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer Emanet, ne zamandan beri bu şirkette değerleme müdürü olarak görev alıyor?

3. havalimanının uçuş bilgilendirme ekranları Vestel'e emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisine emanet. Vestel’in sektöre özel geliştirdiği ekranlar; uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Pixell Prime Kağıthane fiyat!

Pixell Prime Kağıthane projesi 8 katlı tek blokta 24 konuttan oluşuyor. Aycan&Feres İş Ortaklığı ile hayata geçirilen Pixell Prime Kağıthane fiyat 270 bin TL’den başlıyor.

Kağıthane Pixell Prime fiyatları 270 bin TL'den başlıyor!

Aycan&Feres İş Ortaklığı Kağıthane'de Pixell Prime projesini inşa ediliyor. Kasım ayında teslim edilecek olan Pixell Prime projesinde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı?

Tepe Prime Avenue, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Prime Avenue yılbaşında açık mı? Tepe Prime Avenue yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Prime Avenue 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Manisa Prime'da sona yaklaşılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projesinde sona yaklaşılan ‘Manisa Prime’ ile ilgili hazırlanan sunum toplantısına katıldı.

Çankaya Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim’de açılıyor!

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışları gerçekleştiriyor. Belediye, Dikmen Malazgirt Mahallesi’nde inşa ettiği Muammer Aksoy Parkı'nı 21 Ekim’de açıyor.

Tepe Prime Avenue Kurban bayramı çalışma saatleri!

Tepe Prime Avenue hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Prime Avenue Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Prime Avenue Kurban bayramı çalışma saatleri...

Mega projeler Ahmet Arslan'a emanet!

Binali Yıldırım'ın bıraktığı mega projeler şimdi Kars Milletvekili Ahmet Arslan'a emanet. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak projelerin Arslan döneminde hız kazanması bekleniyor.

Manisa Prime projesi tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Saruhan otel önünde atıl durumdaki arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" otel ve AVM projesinin Belediye Meclis üyelerine tanıtımı yapıldı.

Prime Palace İstanbul Evleri fiyat!

Zemin + 20 kat şeklinde yükselen projede daireler 1+0'dan süit seçeneklere kadar tasarlandı. Prime Palace İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler 120 bin dolardan başlıyor.

Muammer Emanet prime değerleme Haberi

Muammer Emanet prime değerleme

Muammer Emanet kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 2005 yılında mezun olan Muammer Emanet, 2006 yılı başı itibariyle gayrimenkul sektöründe çalışmaya başlamıştır. 2007 yılı Eylül ayına kadar Boğaziçi Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Vektör Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarında görev almıştır. 2007 yılı Eylül ayı itibariyle Colliers International’a katılmıştır. 


Muammer Emanet, Colliers International danışmanlık departmanında danışman olarak gayrimenkul değerlemesi, finansal fizibilite, pazar araştırma ve konsept geliştirme raporlarından sorumlu olarak 2,5 yıl çalıştı. Birçok ulusal ve uluslararası kuruluşa değerleme, fizibilite, pazar araştırması ve konsept belirleme raporlarının hazırlanmasında görev aldıktan sonra 2010 yılında Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Değerleme Departmanı Müdürü olarak göreve başlamıştır. 


Muammer Emanet 2005 senesinde başlamış olduğu İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programını...