15 / 05 / 2024

Muammer Karaca Tiyatrosu beyoğlu

Muammer Karaca Tiyatrosu beyoğlu

Güçlendirme çalışmalarının yapılacağı Beyoğlu Muammer Karaca Tiyatrosu'na mühür vuruldu...

Taksim Meydanı yeniden düzenlenecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Camisi, Muammer Karaca Tiyatro Salonu’nun son durumu hakkında açıklamalar yaptı...

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

1945 yılında iki büyük şehir tiyatrosu inşa edilecek!

1945 yılında Fatih Halkevi binası ve iki büyük şehir tiyatrosu inşa edilecekmiş. Belediye binasının bugünkü yerinde yapılmasına karar verilmesinden sonra Fatih ve Taksim'de iki şehir tiyatrosunun inşası kararlaştırılmış.

İznik'teki Roma tiyatrosu restore edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 bin yıllık Roma Tiyatrosu’nun orijinal kimliğiyle ayağa kaldırıldığını belirterek, “İznik’in güzelliklerinin dünyayla paylaşılması ve yapılanların bölgeye değer katmasını istiyoruz" dedi

İznik Roma Tiyatrosu restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik’te 2 bin yıllık geçmişiyle dikkati çeken Roma Tiyatrosu’nun orijinal kimliğiyle ayağa kaldırıldığını belirtti. Başkan Altepe, Tarihi Kentler Birliği’nin kurucusu Bursa’nın örnek bir şehir olduğunu söyl

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karaca oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Tivnikli görevinden istifa etti. Yerine ise Ahmet Karaca atandı.

Muammer Türker, Expo 2016 Sergi Alanı'nı inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, Expo 2016 Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu. Antalya Valisi Muammer Türker, Aksu'da yapımı devam eden Expo 2016 Antalya Sergi Alanı'nda incelemelerde bulundu.

Burhan Akçin: Kocaeli'ye devlet tiyatrosu şart!

Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin, “Sabancı Kültür Merkezi devlet tiyatrolarının kendisine ait bir salondur. Devlet tiyatrosu, Sabancı Kültür Merkezi’nde hemen şimdi göreve başlayabilir” dedi.

Karaca İnşaat Arnavutköy yol yapım ihalesini kazandı!

ARNAVUTKÖY Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2014/166366 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. ihaleye on beş firma teklif verdi. Karaca İnşaat kazanan taraf oldu.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

Bursa'ya açık hava tiyatrosu yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa’ya kazandırılacak olan yeni ‘Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa Yeni Açıkhava Tiyatrosu'nun tanıtımı gerçekleşti!

Açıkhava Tiyatrosu'nun yeni yüzü Bursa ; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla Hilton Otel'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı.

Muammer Karaca Tiyatrosu beyoğlu Haberi

Muammer Karaca Tiyatrosu beyoğlu
Beyoğlu'nda yer alan 63 yıllık Muammer Karaca Tiyatrosu'na mühür vuruldu. Beyoğlu Belediyesi'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Muammer Karaca Tiyatrosu'nun daha önce güçlendirme çalışmaları için sezon boyunca kapalı tutulacağı...