15 / 05 / 2024

Muammer Karaca

Muammer Karaca

Güçlendirme çalışmalarının yapılacağı Beyoğlu Muammer Karaca Tiyatrosu'na mühür vuruldu...

Taksim Meydanı yeniden düzenlenecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi, Taksim Camisi, Muammer Karaca Tiyatro Salonu’nun son durumu hakkında açıklamalar yaptı...

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Karaca ilk mağazasını nerede açtı?

Gelecek dönemde Karaca’nın hedefinde online ve yurt dışı gelirlerini büyütmek var. Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karaca, "Yurt dışı gelirlerimiz cirodan yüzde 10 bile pay almıyor. Yurt dışında doğru pazarlar bulup kendimizi geliştirebiliriz" dedi...

Sivas Muammer Kangal Konağı restore edildi!

Sivas'taki geleneksel Osmanlı sivil mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Muammer Kangal Konağı, Sivas Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalarla restore edildi.

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Karaca Çatı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Çatı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Karaca ve Erhan Karaca ortaklığında kuruldu. 

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Karaca tarafından kuruldu. 

Ferdi Erdoğan: 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin en güçlü sanayi kollarından biri olarak, 2018’de ihracatımızı 18 milyar dolara çıkaracağız” diye konuştu.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı 70046 ve 70047 adalara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Karacaören'de daireler teslim edildi!

TOKİ iş birliğinde yapımı gerçekleştirilen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında, Karacaören’de üretilen 145 konutun kurası çekilerek, sahiplerine teslim edildi.

Muammer Ketenci'nin işyerine haciz geldi!

Ünlü modacı Muammer Ketenci, icra şokuyla sarsıldı. 29. İcra Dairesi'nce Malka Estroti adına gerçekleştirilen icra işlemleri sırasında işyerine haciz geldi.

Muammer Ceylan'dan ev sahibi olmak isteyenlere uyarılar!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sahibi olmak isteyenlere uyarılarda bulundu. Ceylan, vatandaşları, konut projesi henüz bitmediyse mutlaka ruhsatı sorgulaması gerektiği konusunda uyardı.

Muammer Karaca Haberi

Muammer Karaca
Beyoğlu'nda yer alan 63 yıllık Muammer Karaca Tiyatrosu'na mühür vuruldu. Beyoğlu Belediyesi'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Muammer Karaca Tiyatrosu'nun daha önce güçlendirme çalışmaları için sezon boyunca kapalı tutulacağı...