26 / 07 / 2024

Muammer Ketenci icra

Muammer Ketenci icra

Ünlü modacı Muammer Ketenci, icra şokuyla sarsıldı. 29. İcra Dairesi'nce Malka Estroti adına gerçekleştirilen icra işlemleri sırasında işyerine haciz geldi.

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Ketenci Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ketenci Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün  Mehmet Murat Ketenci tarafından kuruldu. 

Ketenci Grup İnşaat Mobilya Gıda Oto Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ketenci Grup İnşaat Mobilya Gıda Oto Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ketenci ve Adnan Ketenci ortaklığında kuruldu.

İnşaat firmasında Almanya Büyükelçiliği'ne icra davası!

Almanya Büyükelçiliği'nin binasında tadilat yapan inşaat firması parasını alamadığı gerekçesiyle Ankara 7. İcra Müdürlüğüne başvurarak icra takibi başlattı.

Muammer Ketenci'nin işyerine haciz geldi!

Ünlü modacı Muammer Ketenci, icra şokuyla sarsıldı. 29. İcra Dairesi'nce Malka Estroti adına gerçekleştirilen icra işlemleri sırasında işyerine haciz geldi.

Muammer Ceylan'dan ev sahibi olmak isteyenlere uyarılar!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, konut sahibi olmak isteyenlere uyarılarda bulundu. Ceylan, vatandaşları, konut projesi henüz bitmediyse mutlaka ruhsatı sorgulaması gerektiği konusunda uyardı.

İcra yoluyla satılan tarım arazileri meclise taşındı!

2015-2017 döneminde tarım kredisi kullanan çiftçi sayısına ve icra yoluyla satılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu yazılı soru önergesi hazırladı..

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Deniz Seki'ye icra şoku!

5 Haziran akşamı tahliye olmaya hazırlanan Deniz Seki'ye lüks sitedeki lüks evin 7 bin 500 TL’lik aidat borcunu ödemediğin için icra geldi.

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

Büyükada'da icra oyunu!

Büyükada’da Ahmet Y., 78 yaşındaki Yordan Ptolemeos Vizantiyadis’e 300 bin liralık icra kumpası kurarak iki dairesine el koydu.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Muammer Ketenci icra Haberi

Muammer Ketenci icra

Ünlü modacı Muammer Ketenci'nin işyerine haciz geldi. Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçiren modacının 29. İcra Dairesi tarafından 6 kaftana el konuldu. 


Ketenci'nin işyerinden hacizedilen ürünler şu şekilde sıralandı: Bir adet kolları desenli diğer bölümleri bordo renkli kumaştan yapılmış bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet elbisenin göğüs kısmına swarovski taşlar uygulanmış dış kumaşı desenli 2 bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet siyah renkli elbisesinin önünde swarovski taşlar uzanan dış kumaşı desenli 2 bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet kol manşetleri swarovski taşlı arkası lale işlemeli elbisesi olmayan 2 bin lira değerinde kaftan, bir adet içi mavi elbiseli, kolları ve yakası fırfırlı etek bölümü nakışlı bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet ön ve arkasına swarovski taşlar yapıştırılmış şifon...