27 / 04 / 2024

Mübariz Mansimov otelleri

Mübariz Mansimov otelleri

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Mahkemeden Yalıkavak Marina’nın el değiştirmesine ilişkin karar!

Azeri işadamı Mübariz Gurbanoğlu’nun şikayeti üzerine aralarında Yalıkavak Marina’nın şu anki sahibi Anar Alizade, Gurbanoğlu’nun eski CEO’su Alaattin Aykaç ile eski yöneticileri Ali Kemal Çelikten ve Mehmet Ercil hakkında beraat kararı verildi. 

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

DSG İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmiş, ardından 1 yıl kesin mühlet verilmiş. Şirketin 1 yıl kesin mühlet kararı 6 ay daha uzatıldı.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Uludağ'da dönüşüm yılı!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Taş, "2011 yılında başladığımız dönüşüm çalışmalarıyla önce kamuya ait tesislerin ve ruhsatsız yapıların yıkımını yaptık. Şimdi ise otelleri, dağ konseptine uygun hale getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Cloud 7 Otelleri İstanbul’da I-AM’in tasarımıyla açılıyor!

I-AM’in marka, iç mimari ve dijital tasarımlarıyla tamamlanan Cloud 7 Otelleri’nin İstanbul’daki ilk şubesi 1 Şubat’ta açılıyor. I-AM’in markalar ve müşterileri arasında güçlü duygusal bağlar kuran sıradışı tasarımlarının gücü, kullandığı metodlardan kayn

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Mübariz Mansimov otelleri Haberi

Mübariz Mansimov otelleri

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Ardından, Cipriani ve Billionaire gibi dünyaca ünlü restoran ve kulüpleri bu otele getirerek adından bolca söz ettirdi. 


Ancak dünyanın en lüks restoran zincirleri arasında bulunan Cipriani, fiyatlarının pahalı kalmasından dolayı kısa sürede pes ederek Türkiye'den ayrılmak zorunda kaldı. Cipriani'nin ayrılmasından sonra Mansimov'un oteliyle çeşitli söylentiler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. 


Mansimov'un Bodrum'a getirdiği, ABD'li dünyaca ünlü yıldız Robert De Niro'nun Japon ortağı Nobu Matsuhisa ile birlikte 28 ülkede faaliyette olan Nobu Restoranlar zincirinin bir halkasını da İstanbul'daki oteline getirmek istediği konuşuluyor. 


Bu söylentiler gündemdeyken kulağımıza son olarak iki farklı söylenti daha geldi. Söylentilere göre, Mansimov otelin işletmesi için lan Schrager'in kurduğu The Edition yerine başka...