05 / 05 / 2024

Mübariz Mansimov Rihanna

Mübariz Mansimov Rihanna

Mübariz Mansimov'un geçen yıl işadamı Cefi Kamhi'den satın aldığı, Bodrum'un Yalıkavak Beldesi'ndeki marinanın 15 Haziran'da yapılacak açılışına, dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın geleceği öğrenildi

Rihanna'dan 10 milyon dolarlık konut yatırımı! 

ABD'li star Rihanna 10 milyon dolara konut satın alacak. İşte Rihanna'nın alacağı konut ve detayları...

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Rihanna babasına 1.8 milyon dolara ev aldı!

Rihanna babasına jest yaptı. Dünyaca ünlü şarkıcı babası Ronald Fenty’ye 1.8 milyon dolarlık bir malikâne hediye etti. Fenty, “Kızım benim hayattaki en büyük şansım. Onu çok seviyorum” dedi.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Levent Edition Hotel'i Vagit Alekperov mi satın aldı?

Palmali Grubu'nun sahibi Mübariz Mansimov, İstanbul'daki oteli ve Bodrum'daki marinasını satışa çıkarmıştı. Öğrenilen bilgiye göre oteli Azeri asıllı Rus işadamı, Lukoil'in Başkanı Vagit Alekperov satın almış.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Robert De Niro'dan İstanbul'a otel!

Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu Hotel'in dünyadaki sekizinci oteli, yakında İstanbul'da açılacak. İşadamı Mübariz Mansimov, Levent'teki oteli Edition'u da Nobu Hotel'e çevirecekmiş..

Billionaire Club, Cannes’da en iyi mekan ödülü aldı!

Cannes Film festivalinin en önemli organizasyonlarından olan FashionTV Mekân ve Eğlence Hayatı Ödülleri’nde “2013’ün en iyi mekânı” ödülü, Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu, Bodrum’daki Billionaire Club’a verildi...

Günaydın Et, Bodrum Palmarina'da 50. şubesini açacak!

Bostancı'da üç ortak tarafından kurulan Günaydın Et, gerek AVM ve gerekse caddelerdeki büyüme performansı ile dikkat çekti. Doğuş ve Azeri işadamı Mübariz Mansimov'un ortak girişimi ile stratejik işbirliği anlaşmasına varıldı...

Rihanna, kullanmadığı 15 milyon dolarlık evini sattı!

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın ABD'nin Los Angeles kentindeki 15 milyon dolar değerindeki evi, ismi açıklanmayan bir kişiye satıldı. Hollywood Tepeleri'ndeki ev, lüks dekorasyonu ve mükemmel lokasyonuyla bulunduğu bölgenin en güzel evi olarak biliniyor...

Mübariz Mansimov Rihanna Haberi

Mübariz Mansimov Rihanna

Azeri kökenli işadamı Mansimov, yaklaşık 20 milyon dolar yatırım yaptığı ve marinanın açılışı için gün sayıyor. 15 Haziran'da planlanan açılış için seksi şarkıcı Rihanna'nın davet edildiği öğrenildi. 


450 yat kapasiteli mekânın açılışında konser vermek için yaptığı özel çalışmaları ve Ortadoğu'ya özgün yöresel kıyafetlerle yaptığı provaların fotoğraflarını Facebook sayfasında paylaşan Rihanna'nın, Bodrum için özel bir gösteri hazırladığı ifade edildi.


Rihanna'nın Yunan adalarından helikopter ile Bodrum'a gelerek Mansimov'a ait otelde konaklayacağı, sonra özel bir yat ile üç günlük mavi yolcuğa çıkacağı belirtildi. Rihanna'nın gelişi sır gibi saklanırken, şarkıcının özel isteklerinin kabul edildiği...