30 / 04 / 2024

Rihanna babasına 1.8 milyon dolara ev aldı!

Rihanna babasına 1.8 milyon dolara ev aldı!

Rihanna babasına jest yaptı. Dünyaca ünlü şarkıcı babası Ronald Fenty’ye 1.8 milyon dolarlık bir malikâne hediye etti. Fenty, “Kızım benim hayattaki en büyük şansım. Onu çok seviyorum” dedi.



Rihanna babasına jest yaptı. 2012 yılında annesi Monica Braithwaite’e 5 odalı bir malikâne alan ünlü şarkıcı bu kez de babası Ronald Fenty’ye 1.8 milyon dolarlık bir malikâne hediye etti.  


Kızının bu jesti karşısında çok duygulanan Fenty, hislerini “Kızım çok kibar ve iyi yürekli biri. Bana Karayipler’de birçok ev gösterdi, ben bahçeli olanını seçtim. Çok mutluyum” diyerek dile getirdi. 



Rihanna babasına 1.8 milyon dolara ev aldı!



10 yıl önce yaşadığı trafik kazasının etkisinden hâlâ kurtulmaya çalıştığını belirten Ronald Fenty, Rihanna’nın sağlık durumuyla da  yakından ilgilendiğini ve tedavi masraflarını karşıladığını da söyledi. 


Bahçeli bir evde yaşamanın ruhsal açıdan kendisine çok iyi geleceğini düşündüğünü belirten Fenty, “Kızım benim hayattaki en büyük şansım. Onu çok seviyorum” dedi.



Habertürk



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kişisel servetinin 300 milyon dolar civarında olduğu konuşulan başarılı şarkıcı Rihanna, Babalar Günü yaklaşırken babasına 5 milyon TL’lik ev aldı


Ünlü R&B ve pop şarkıcısı Rihanna, henüz 28 yaşında olmasına rağmen kazancı ile dudak uçuklatıyor. Bu servetini ailesiyle paylaşmaktan geri kalmayan Rihanna, Barbados’tan babasına bir malikane satın aldı. Değerinin 1.8 milyon dolarlık olduğu belirtilen malikane, erken bir Babalar Günü hediyesi gibi.



Daha önce de annesi için bir malikane alan Rihanna, babası Robert Fenty’ye de aynı jesti yaparak Barbados’ta sakince yaşayabileceği bir malikane aldı. Rihanna’nın aynı zamanda babasının sağlık sorunlarıyla da bizzat ilgilendiği biliniyor. Now Magazin’e konuşan baba Fenty şunları söyledi: ‘Robyn (Rihanna’nın gerçek adı) çok nazik biri. Adada birkaç ev beğendi ve birini seçmem için bunları bana yolladı. Aralarında en pahalı olanını değil, bahçeli olanını seçtim. Açıkçası, yaşadığım yere pek çok insan gelerek benimle fotoğraf çektirmek istiyordu. Mahremim kalmamıştı. Şimdi burada sessizlik ve ağaçlarım olacağı için çok mutluyum.’


Sözcü


Geri Dön