02 / 05 / 2024

Mübariz Mansimovun oteli satıldı mı

Mübariz Mansimovun oteli satıldı mı

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Mahkemeden Yalıkavak Marina’nın el değiştirmesine ilişkin karar!

Azeri işadamı Mübariz Gurbanoğlu’nun şikayeti üzerine aralarında Yalıkavak Marina’nın şu anki sahibi Anar Alizade, Gurbanoğlu’nun eski CEO’su Alaattin Aykaç ile eski yöneticileri Ali Kemal Çelikten ve Mehmet Ercil hakkında beraat kararı verildi. 

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Tarlabaşı Euro Plaza Hotel kiraya mı verilecek?

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

Edition Hotel'in yerini butik Centric alıyor!

Levent’teki eski HSBC binasını alan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un hizmete açtığı otel Edition Hotel kapılarını kapattı. Kapanan oteli, Hyatt Grubu’na bağlı Centric markası işletecek.

Mersin eski Gülnar Oteli, Yörük Müzesi olacak!

MERSİN’in merkez Akdeniz İlçesi’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi olarak kullanılan Eski Gülnar Oteli, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yörük Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Anemon Ordu Oteli için yıkım kararı!

Anemon Otelcilik'in Ordu'daki oteli Anemon Ordu için yıkım kararı çıktı. Ordu İdare Mahkemesi, 2011 yılının Kasım ayında açılan Anemon Ordu otelinin yıkılarak aslına döndürülmesi yönünde karar verdi.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Levent Edition Hotel'i Vagit Alekperov mi satın aldı?

Palmali Grubu'nun sahibi Mübariz Mansimov, İstanbul'daki oteli ve Bodrum'daki marinasını satışa çıkarmıştı. Öğrenilen bilgiye göre oteli Azeri asıllı Rus işadamı, Lukoil'in Başkanı Vagit Alekperov satın almış.

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Mübariz Mansimovun oteli satıldı mı Haberi

Mübariz Mansimovun oteli satıldı mı

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz haftaki sayılarda Palmali Grubu'nun sahibi Mansimov'un İstanbul'daki oteli ve Bodrum'daki Palmarina isimli marinasını satışa çıkardığını yazmış ve bu mülkleri Lukoil Başkanı vagit Alekperov'un aldığını aktarmıştık. 


Bu konuda Palmali Group'un sahibi Mübariz Gurbanoğlu'ndan (Mansimov) bir açıklama geldi. Sorumlu gazetecilik gereği bu açıklamayı da sizlerle paylaşalım istedik. Mübariz Gurbanoğlu (Mansimov) avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada özetle, "Mübariz Gurbanoğlu ve Vagit Alekperov arasında haberde bahsi geçen otelin veya anılan marinanın satışına ilişkin ticari anlamda hiçbir görüşme ve pazarlık yapılmamış ya da hukuki işlemde bulunulmamıştır. Aynı şekilde, Vagit Alekperov tarafından da otelin ve marinanın satın alınmasına ilişkin herhangi bir talep yöneltilmemiştir" denildi. Biz gazeteciyiz. Gelen her bilgiyi araştırıp değerlendiriyoruz. Araştırırken Mansimov ile ilgili yeni...