27 / 04 / 2024

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.



Bu sezon Barcelona'da fayrılarak PSG'ye transfer olan Lionel Messi, ticari yatırımları nedeniyle zor zamanlar yaşıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Messi'nin, 2017 yılında 30 milyon avro karşılığında satın aldığı otellerden birinin yıkım kararı alındığı iddia ediliyor.  Barselona'nın güneyinde bulunan ve 77 odalı dört yıldızlı bir otel.

Lionel Messi nin oteli için yıkım kararı alındı!

'El Confidencial'a göre Lionel Messi'nin, kentsel standartlara uygun olmadığı ve Ayuntamiento de Sitges'in yıkım emrini zaten vermiş olduğunu bilmeden alanı satın almış olduğu belirtildi. Satın alma esnasında otelin önceki sahibinin (Francisco Sánchez Rodríguez) usulsüzlükleri ve yıkım emrini zaten bildiği, fakat yine de "yaptırım prosedürlerini" garanti etmiş olsa bile, satışa devam ettiği yazıldı. Kentsel nedenler veya "mekana yönelik kentsel yasallığın restorasyonu için prosedürler" o dönem bir yasal işlem bulunmuyordu.

İddialarla karşı karşıya kalan Sánchez Rodríguez, yıkım emri bulunmadığını fakat Ayuntamiento'nun farklı bir anlayışı olduğunu ve gereken koşulları yasal çerçeveler içerisinde yerine getirdiklerini söyledi. 

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!


Geri Dön