01 / 05 / 2024

Mücahit Yanılmaz Kazım Özgür Elazığ Belediyesi

Mücahit Yanılmaz Kazım Özgür Elazığ Belediyesi

İstanbul ve Ankara metro projelerini hayata geçiren Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Daire Başkanı Kazım Özgür, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Kazım Güzelbaba geleceğin kentini tasarladı!

Beykoz Üniversitesi öğrencisi Kazım Güzelbaba, bal peteklerinden esinlenerek geleceğin kentini tasarladı. Güzelbaba’nın imzasını taşıyan geleceğin kenti, “Yaratıcı ve İlham Veren Kentler” yarışmasında başarı kazandı...

Elazığ'da TOKİ konutları için protokol imzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleri sonucuyla MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı açıklandı. 

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu. 

Menkulhane Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menkulhane Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seluk Ergünaç, Furkan Yanılmaz ve Sabit Bozahmetoğlu ortaklığında kuruldu.

Kazım Türker: Göztepe'nin yanında durduk!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker yaptığı açıklamada "Göztepe'nin, Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla kazandığı bu başarı bizim için gururdur" dedi

Elazığ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili göreve başladıkları 2014 yılından itibaren yoğun bir çalışmanın içinde olduklarının altını çizen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Özellikle 7 mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi açıldı!

Elazığ'da inşası biten Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi hizmete açıldı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, tesisin açılış törenine katıldı.

Elazığ'da yeni imar yolları açılacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Kuzey İmar Yolu ile yapımı tamamlanan Hayvan Hastanesi yerleşkesini gezdi. Yanılmaz hayvan hastanesinin son durumu ile ilgili bilgi verdi...

Elazığ Kuzey İmar Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir trafiğine alternatif çözüm olması amacıyla yapımına başlanan Kuzey İmar Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Kuzey imar yolunda çalışmalar sürüyor!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehir trafiğine alternatif çözüm olması amacıyla yapımına başlanan Kuzey İmar Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Mücahit Yanılmaz Kazım Özgür Elazığ Belediyesi Haberi

Mücahit Yanılmaz Kazım Özgür Elazığ Belediyesi


İstanbul ve Ankara metrolarını projelendiren Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. 


İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilen ve planlanan metro projelerinin uygulamaya esas kesin detaylı projelerini hazırlayan müdürlük olan Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'ne bağlı Demiryolları Etüt Projeler Daire Başkanlığı ve Demiryolları Yapım Daire Başkanlığı görevini yürüten Kazım Özgür, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı oldu.


AK Partili Mücahi Yanılmaz, 30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde yüzde 55.8 oy alarak Elazığ Belediye Başkanı oldu. 


Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Projeler ve Yapım Dairesi eski Başkanı Kazım Özgür de seçimlerin ardından yeni görevine başladı.



Kazım Özgür kimdir? 


Kazım Özgür, 15 Kasım 1969'da Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'nde dünyaya geldi. Mühendis Kazım Özgür, evli ve İngilizce biliyor.


Emre Kulcanay /...