25 / 07 / 2024

Mudanya Belediyesi satılık işyeri

Mudanya Belediyesi satılık işyeri

Mudanya Belediye Başkalığı, Ömer Bey Mahallesi'nde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Vadi Mudanya satılık!

Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Vadi Mudanya satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire!

Gap İnşaat ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Tarlabaşı 360 projesinde teslimler 2017 yılında yapılıyor. Beyoğlu Tarlabaşı 360 satılık daire bilgisi haberimizde yer alıyor...

Mudanya Belediyesi satılık işyeri Haberi

Mudanya Belediyesi satılık işyeri

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Mudanya Belediye Başkalığından:


Sıra No: 1

ADRES: Ömer Bey Mh Halit Paşa cd.No: 91/93 (Eski Koç Restoran)

CİNSİ: İŞ YERİ

ADA: 1495

PARSEL: 2

M²: 672

İHALE TARİHİ: 27.10.2015

İHALE SAATİ:14.00

AYLIK KİRA MUHAMMEN BEDELİ: 20.000,00 TL

MUHAMMEN BEDEL (10 YILLIK): 2.400,000,00 TL

GEÇİÇİ TEMİNAT: 72.000,00 TL

1 - İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait Ömer Bey Mahallesi Halit paşa caddesi No: 91/93 adresinde kayıtlı taşınmazın kiralanması işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale konusu iş. 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 37. Maddesi gereğince Kapalı Teklif (Artırma) İhale Usulü suretiyle ihale edilecek olup kira bedeline KDV dahil değildir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 500,00 - TL KDV dahil karşılığında Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve...