25 / 07 / 2024

Mudanya Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Mudanya Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Mudanya Belediye Başkalığı, Ömer Bey Mahallesi'nde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Mudanya Belediye Başkalığından:


Sıra No: 1

ADRES: Ömer Bey Mh Halit Paşa cd.No: 91/93 (Eski Koç Restoran)

CİNSİ: İŞ YERİ

ADA: 1495

PARSEL: 2

M²: 672

İHALE TARİHİ: 27.10.2015

İHALE SAATİ:14.00

AYLIK KİRA MUHAMMEN BEDELİ: 20.000,00 TL

MUHAMMEN BEDEL (10 YILLIK): 2.400,000,00 TL

GEÇİÇİ TEMİNAT: 72.000,00 TL

 

1 - İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait Ömer Bey Mahallesi Halit paşa caddesi No: 91/93 adresinde kayıtlı taşınmazın kiralanması işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale konusu iş. 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 37. Maddesi gereğince Kapalı Teklif (Artırma) İhale Usulü suretiyle ihale edilecek olup kira bedeline KDV dahil değildir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 500,00 - TL KDV dahil karşılığında Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale teklif ettikleri bedelin %3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3 ‘ ünden az oranında geçici teminat veren isteklilerinin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır. Geçici teminat bedelini Türk Lirası olarak Belediyemiz veznesine nakden yatırabileceği gibi Mudanya Vakıflar Bankası Şubesi İban No: TR29 0001 5001 5800 7292 2911 25 nolu Belediyemiz hesabına yatırılabilir veya 10 (On) yıl süreli teminat mektubu olarak verilebilir.

5 - İHALENİN SAATİ YERİ VE EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:

Söz konusu yerin ihalesi 27.10.2015. Tarih saat: 14.00 Mudanya Belediyesi Başkanlık Katında ihale komisyonunca (Encümenince) yapılacaktır. İhaleye iştirak edeceklerin aşağıda istediğimiz belgelerle birlikte Mudanya Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne en geç İhale günü saat: 12.00’ye kadar, sıra alındılar karşılığında vermeleri, ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak postada vakit gecikmeler ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:

Teklifler aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecek şekilde hazırlanacaktır.

A) İÇ ZARF

İç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içermektedir.

a ) Teklif Mektubu

b) İhaleye iştirak eden özel ve tüzel kişiler teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerini aynen kabul edildiğini belirtecektir. Teklifler hem rakamla hem yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilir ve hiç ihaleye girmemiş sayılır.

B) İÇ ZARFIN KAPATILMASI:

Bu teklif bir zarfa kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir.

C ) DIŞ ZARF:

Dış zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.

a) Teklif mektubunu içeren İç Zarf

b) %3 Geçici teminatın yatırıldığına dair belge

c) İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname

d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı sureti (Nüfus müdürlüğünden) Kanuni İkametgah belgesi

e) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi

f) Tüzel kişi olması halinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi Odasından İhale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve faaliyet belgesi ( 2015)

g) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri istenen belgeleri vereceklerdir.

h) Şartname Bedelinin ödendiğine dair makbuz.

I) Mudanya Belediyesine Borcu olmadığına dair belge ( ihale ilan Tarihinden sonra alınmış).

i) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.

j) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletname ile noter tasdikli imza beyannamesi

D) DIŞ ZARFIN KAPATILMASI:

Yukarıda belirtilen belgeler ve iç zarf bir zarfa konarak kapatılacaktır. Bu zarfın üzerine isteklinin adı - soyadı ve açık adresi teklifin ne ile ilgili olduğu yazılarak kapatılacaktır. İç zarfta olduğu gibi dış zarfında yapıştırılan yerinin mühür mumu veya imza ile işaretlenmesi ihtilafa yol açmaması bakımından gereklidir. İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.



Geri Dön