02 / 05 / 2024

Mudanya Nefes

Mudanya Nefes

çağdaş İnşaat tarafından Bodrum Gümüşlük'te inşa edilen The Olive Hills'te kalan son konut 89 bin Euro"ya satılıyor

Mudanya Nefes Bursa'da yükseliyor!

Bursa'da hayata geçirilen Mudanya Nefes 4 blok halinde yükseliyor. Projede 40 adet daire bulunuyor.

Vadi Mudanya projesinde 580 bin TL'ye bahçe dubleksi!

Bursa Mudanya'da Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadi Mudanya projesinde 16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksi mevcut. Projede yer alan bahçe dublekslerinin fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Mudanya Saraylar projesi Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor!

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Marmarabirlik'ten Mudanya'ya depolama tesisi!

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Marmarabirlik, Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kuruyor...

Marmarabirlik Mudanya'ya zeytin depolama tesisi yapacak!

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Mudanya'da inşa edilecek site için 100 zeytin ağacı söküldü!

Bursa'da zeytinciliğin merkezi olan Mudanya ilçesinde bir bina inşaatı için ağaç kıyımı yaşandı. Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesinde yapılacak site sebebiyle 2 saat içerisinde 100 kadar zeytin ağacı dozerlerle söküldü.

Eminevim Nefes'te hem yaz hemde kış aylarında konaklanıyor!

Eminevim'in Sakarya-Kocaeli'de inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde satışlar devam ediyor. 5 bin 40 metrekare alanda inşa edilen proje, 7 blokta 55 ila 85 metrekare arasında değişen 86 konuttan oluşuyor.

Zigana Tüneli Karadeniz'e nefes aldıracak!

Zigana Tüneli Karadeniz'e nefes aldıracak. Doğu Karadeniz’i, Orta Doğu’ya bağlayan tarihi İpek Yolu güzergahında yapılması planlanan 12,9 kilometrelik Zigana Tüneli için 10 Kasım'da ihaleye çıkılacak.

Mudanya Saraylar projesinde fiyatlar 550 bin liradan başlıyor!

Mudanya' da Birel İnşaat tarafından hayata geçirilen Mudanya Saraylar projesinde 36 daire bulunuyor. Proje A+ yaşam standardı sunuyor. Daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Mudanya'da icradan 1.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mudanya İcra Dairesi, Bursa Mudanya Çağrışan Köyü'nde yer alan bina ya da tesis yapımına uygun arsayı 1 milyon 543 bin 510 TL 'den satışa çıkarıyor.

Bursa Mudanya'da 1 milyon 543 bin 510 TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Mudanya İlçesi'nde yer alan 4.410,03 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Mudanya İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Mudanya 12 Eylül caddesi araç trafiğine tekrar kapatıldı!

Mudanya belediye binasının da içinde bulunduğu 12 Eylül Caddesi Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi'nin ( UKOME ) kararı ile araç trafiğine kapatıldı.

Ada Mudanya projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Bursa Ada Mudanya projesinde, 5 blokta toplam 48 daire bulunuyor. 4.830 metrekare proje alanı üzerinde yükselen Ada Mudanya'da satışlar devam ediyor. Fiyatlar 220 bin liradan başlıyor...

Mudanya Nefes Haberi

Mudanya Nefes

18 bin 604 metrekare alan üzerine kurulan projede konutların alanları 74 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 84 konut yer alıyor.  Peşin fiyatlarla satılan konut hemen teslim ediliyor.
İskanı alınmış, taşınmaya hazır ve deniz manzaralı evlerden oluşan The Olive Hills'de Bodrum'a 22 kilometre, Yalıkavak merkeze 7 kilometre, sahile 300 metre uzaklıkta yer alıyor.
Bodrum The Olive Hills"te deniz manzaralı yarı olimpik 200 metrekare yüzme havuzu, 6 metrekare çocuk havuzu, fitness salonu, snack bar ve site içi 24 saat güvenlik  mevcut. Her konutun 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen müstakil bahçesi bulunuyor.
0252 444 50 55