02 / 05 / 2024

Mudanya Yolu felç oldu

Mudanya Yolu felç oldu

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

Bursaspor´a ikinci akaryakıt istasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mudanya Yolu’nda mülkiyeti Bursaspor’a ait bir arazinin akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesine ilişkin kararı oybirliğiyle aldı.

Bursa Balat'a 45 katlı rezidans ve AVM geliyor!

Bursa, yakın gelecekte Mudanya Yolu üzerinde kent tarihinin en yüksek katlı yapısına hazırlanıyor. Olay gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Taşyakan İnşaat'ın gökdelen projesini kaleme aldı. İşte o yazı...

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Eski Mudanya Yolu’na 4 milyonluk yatırım!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ayrıca 4.5 metrelik yol genişliği yeni çalışmada 8 metreye çıkartıldı. Her şey Bursalıların rahat ve kolay ulaşımı için” dedi.

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Bursa Endülüs Park AVM açıldı!

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM açıldı. Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. 101 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezi, şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta.

Bursa SİFAŞ yıkılıyor!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nin en güzel yerinde Mudanya yolu kenarında bulunan, Türkiye'nin ilk sentetik iplik fabrikası SİFAŞ'ta, bir torba yasa ile imara açılması beklenen alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Bursa Osmangazi'deki ruhsatsız eğlence mekanı yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Mudanya Yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir gece kulübünü yıktı. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, jandarma eşliğinde mekanı tahliye etti.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya Yolu felç oldu Haberi

Mudanya Yolu felç oldu

Bursa–Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.


Bursa’da ulaşım meselesini köklü çözüm üretmek maksadıyla yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan trafiğin zaman zaman tıkanma noktasına geldiği bölgelere de el attı. 


Bursa–Mudanya karayolu üzerindeki Teknik Malzeme Geçit Kavşağı, doğu-batı aksına dönüş yapan araçlar sebebiyle günün büyük bölümü düğümlenme noktasına gelirken, Emniyet Müdürlüğü’nden gelen talep üzerine konu son UKOME toplantısında ele alındı. Trafiğin tıkanmadan seri şekilde kuzey-güney aksında akması için gerekli tedbirlerin ele alındığı toplantıda, kavşağın doğu–batı dönüş akslarının trafiğe kapatılması kararlaştırıldı. Karara göre dönüş yapacak araçlar Bademli Kavşağı ile Emek Kavşağı’na yönlendiriliyor.


Ancak uygulamanın ilk günü Mudanya’dan Bursa’ya...