06 / 05 / 2024

mudurnu Burj Al Babas

mudurnu Burj Al Babas

Bolu'da hayata geçirilen ve sosyal medyada tartışma konusu olan Burj Al Babas adlı projeyi hayata geçiren şirket için mahkeme iflasına karar verdi. Bugün ise şirketin, iflasına karar verilen otel ve devremülkleriyle ilgili, alacaklılar bir toplantı düzenlendi. 

Mudurnu Burj Al Babas projesiyle ilgili flaş gelişme!

Bolu Mudurnu’da şato tipi mimarisiyle dikkat çeken Burj Al Babas’ın da içinde yer aldığı Sarot Gruop bünyesindeki üç şirketin iflasıyla ilgili İstanbul 3. Ticaret Mahkemesi verdiği iflas kararının gerekçesini açıkladı.

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022!

Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bolu Mudurnu TOKİ kura sonucu 5 Temmuz 2022 ve proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Sarot Grup, yeniden konkordato başvurusu yaptı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sadece Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonucu 7 Mayıs 2020 ve TOKİ Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura sonuçları listesi...

Mudurnu Devlet Hastanesi'nin temeli yakında atılacak! 

Mudurnu'da yapımı planlanan devlet hastanesi hizmet binasının hafriyat çalışmaları yüklenici firma tarafından başlatıldı. İnşaatın Eylül ayı içinde temel atma töreni yapması planlanıyor. 

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana başvuruları 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana başvuruları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 117 bin 784 TL ile 163 bin 926 TL arasında değişiyor.

Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuru tarihleri 2019!

Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 218 adet 2+1 konut bulunuyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Al Burj İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burj İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lo`Ay M.Y.Aref    Rabıeh tarafından kuruldu. 

Burj Al Babas projesinde devir iddiası!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde şato tipi mimarisiyle tepki çeken, Burj Al Babas projesinin Katarlı bir firmaya sermaye devrinin yapılmak üzere olduğu iddia edildi.

Burj Al Babas alacaklıları 'projeye devam' dedi!

Çoğunluğu Kuveytlilere satılan ve şato tipi mimarisiyle bilinen Burj Al Babas isimli villa projesinin iflasının ardından alacaklılar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iflasına karar verilen şirketin projeyi tamamlaması için faaliyet izni verilmesi kararı alındı.

Burj Al Babas'ın müteahhidi Sarot faaliyete devam edecek!

Bolu'da hayata geçirilen ve sosyal medyada tartışma konusu olan Burj Al Babas adlı projeyi hayata geçiren şirket için mahkeme iflasına karar verdi. Bugün ise şirketin, iflasına karar verilen otel ve devremülkleriyle ilgili, alacaklılar bir toplantı düzenlendi. 

Burj Al Babas projesi için karar günü!

Şato tipi mimarisiyle dikkat çeken Mudurnu’daki Burj Al Babas projesi için bugün karar verilecek. İflasına karar verilen Sarot Group’la ilgili ilk alacaklılar toplantısı bugün düzenleniyor.

mudurnu Burj Al Babas Haberi

mudurnu Burj Al Babas

Sözcü gazetesinden Ümit Türk'ün haberine göre, Bolu Mudurnu’da 750 bin metrekare arazi üzerinde 200 milyon dolar yatırımla inşa edilen Burj Al Babas adlı projenin sahibi şirket için mahkeme geçtiğimiz günlerde iflas kararı verdi.

131 ALACAKLI KATILDI

Çağlayan Adliyesi’nde 1. İflas Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya aralarında iflas eden Sarot Turizm Otel Gayrimenkul A.Ş., ile iş yapan şirketler ile devremülk alanların bulunduğu 131 alacaklı ile şirket avukatları katılım gösterdi. Toplantıda 50 milyon TL alacak kaydı yaptırıldı.

Daha sonra ise faaliyet izninin verilip verilmeyeceği hususu oylamaya sunuldu. Bu arada söz alan şirket avukatı, alacaklılara, faaliyet izni vermeleri halinde oteli Haziran’a kadar bitirmiş olacaklarını ve ödemelerin hızlandırılacağını belirtti.

Daha sonra gerçekleştirilen oylamada, alacaklılar oy çokluğu ile ikinci alacaklılar toplantısına kadar şirket faaliyetinin devam ettirilmesi kararı verildi. Ayrıca gerçekleştirilen...