08 / 05 / 2024

Mudurnu şato ev

Mudurnu şato ev

Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor. Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satılıyor.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

Mudurnu Burj Al Babas projesiyle ilgili flaş gelişme!

Bolu Mudurnu’da şato tipi mimarisiyle dikkat çeken Burj Al Babas’ın da içinde yer aldığı Sarot Gruop bünyesindeki üç şirketin iflasıyla ilgili İstanbul 3. Ticaret Mahkemesi verdiği iflas kararının gerekçesini açıkladı.

Mudurnu'daki şato evler 2.3 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor. Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satılıyor.

Avustralya’da sahibinden satılık ya da kiralık şato!

Avustralya’nın Brisbane bölgesindeki Game of Thrones'tan fırlamış gibi duran ‘şato ev’, sahibinden satılıyor. Şatonun satılık bedeli 600 bin dolar olurken, haftalık kiralık bedeli ise 550 dolar.

Konut kredilerinde peşinatın düşmesi, ev sahibi olmayı kolaylaştırır!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Konut kredisinde faizlerin yüzde 1'in altına düşmeye başladığı bir dönemde alınan bu karar vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını kolaylaştırır." dedi.

Ankara Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı!

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Mudurnu Turizm danışma bürosu binası tekrar açılıyor!

Mudurnu Merkezde Hükümet konağı karşısında bulunan Mudurnu Turizm danışma bürosu olarak kullanılan Küçük ev 2009 yılından bu yana kapalıydı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ahşap ev yandı!

Mudurnu' ya yaklaşık 24 kilometre uzaklıkta bulunan Kacık köyünde yaşayan 82 yaşındaki Hatice Yılmaz'a ait iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı...

Mudurnu'da iki katlı ev tamamen yandı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında iki katlı ev tamamen yandı. Dereçetinören köyünde Kemali Özdemir'e ait iki katlı ahşap evin alt katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Haftasonunda kullanılan ikinci ev modası yaygınlaşıyor!

Haftasonunda kullanılan ikinci ev modası Türkiye'de gittikçe yaygınlaşıyor. Yakın olmasından dolayı, Bolu'nun Abant ve Mudurnu ilçesi, Sakarya'nın Sapanca ilçesi,  haftasonu evleri açısından en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor

Mudurnu şato ev Haberi

Mudurnu şato ev

Doğal güzellikleri, termal suları, bol oksijenli havası ile Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu, krallara layık evleri ile dikkat çekiyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bolu'nun Mudurnu ilçesinde Seyrancık Mahallesi'nde inşa edilen, şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor.

Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satışa sunuldu. Bin adet olan villaların 300 adedi satıldı. 330 metrekare villalar, 5+3 odadan oluşuyor. 3 banyolu villaların termal suyu da...