30 / 04 / 2024

müezzinoğlu imza töreni

müezzinoğlu imza töreni

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hilton İstanbul Bomonti Otel'de Mersin Entegre Sağlık Kampüsü Proje Finansman Sözleşmesi İmza Töreni'ne katıldı. Bakan Müezzinoğlu, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Pasifik GYO halka arz gong töreni yarın!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz töreni yarın Borsa İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Gaziray sözleşmesi imza töreni ertelendi!

Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi'nde 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajı için yapılacak sözleşmenin imza töreninin ertelendiği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

müezzinoğlu imza töreni Haberi

müezzinoğlu imza töreni

Basın mensuplarının uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele konusunda alacakları tedbirler ile ilgili sorduğu soruya Bakan Müezzinoğlu, "Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadele Sağlık Bakanlığı olarak en önemli konu başlıklarımızın arasında. Sekiz bakanlık birlikte bir çalışma yaptık. Burada iki şeyi önemsiyoruz. Koruyucu ve önleyici tedbirler. Önleyici tedbirleri İçişleri Bakanlığımız narkotik timleri ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız yürütürken biz Sağlık Bakanlığı olarak koruyucu tedbirler kısmında yoğunlaşıyoruz" dedi.Uyuşturucu ile ilgili danışma hattı kuracaklarını belirten Müezzinoğlu, özellikle aile sağlığı merkezlerinde bu anlamda sıkıntısı olan kişilerin aile hekimleri ile iletişime geçebileceğini. Alo uyuşturucu ile mücadele danışma ve destek hattının kurulacağını ve sosyal medya üzerinden de çalışmalar yapılacağını söyledi. Bağımlılığın bir sağlık sorunu olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu, bağımlı kişilerin yatılı tedavi olabileceklerini belirtti. Bakan Müezzinoğlu bir...