28 / 08 / 2024

muğla birinci derece deprem bölgesi

muğla birinci derece deprem bölgesi

CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ “Muğla’da son aylarda ard arda görülen ve vatandaşları tedirgin eden depremler ile ülkemizdeki deprem tehlikesi ve alınması gereken önlemler hakkında açıklamalarda bulundu.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Muğla'da 75 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 75 milyon 53 bin 870 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için birinci satış günü 4 Nisan 2019 olarak belrilendi. 

Muğla kıyılarının imar planı için imza kampanyası!

Muğla Çevre Platformu, 50 bin dönüm 1’inci derece doğal SİT alanını günü birlik tesis yatırımlarına açan rapora karşı imza kampanyası başlattı.

Akın Üstündağ: Muğla birinci derece deprem riski altında!

CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ “Muğla’da son aylarda ard arda görülen ve vatandaşları tedirgin eden depremler ile ülkemizdeki deprem tehlikesi ve alınması gereken önlemler hakkında açıklamalarda bulundu.

Muğla'da en çok konut satışı Bodrum'da yapıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Muğla Konut Satış istatistiklerini yayımladı. Konut satışlarında Bodrum birinci sırada yer alırken onu Fethiye, Milas, Menteşe, Marmaris takip ediyor.

Muğla'da sıcak hava turistleri çekiyor!

Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'da turistler deniz kenarlarında yoğunluk oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler, Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

Muğla'da plajlar doldu!

Yerli ve yabancı turistler, hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Muğla'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Muğla İli, Fethiye İlçesi, Göcek Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek, ihale 6 Kasım 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek...

Muğla'daki termik santrallerin özelleştirilmemesi için yürüyüş yapıldı!

Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerindeki 3 termik santralinin özelleştirilmesi kararına tepki gösteren ve Ankara’ya yürüyüş başlatan bir grup enerji ve maden işçisi, Aydın'da eylem yaptı...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

muğla birinci derece deprem bölgesi Haberi

muğla birinci derece deprem bölgesi

CHP Muğla Milletvekili Av. Akın ÜSTÜNDAĞ  Muğla’da son aylarda ard arda görülen ve Muğla halkını da tedirgin eden depremler ile ülkemizdeki deprem tehlikesine dikkat çektiği basın toplantısında hükümetin ve yetkililerin dikkatini bir kez daha deprem tehlikesi ile alınması gerekli önlemlere çekti.


Üstündağ içinde bulunduğumuz haftanın “deprem haftası” olduğunu hatırlatarak; “Aşağı yukarı bir aydır bu konuda araştırma ve konunun uzmanı kişilerle görüşmeler yapmaktayım.  Bu süre zarfında Muğla ve çevresinde irili ufaklı pek çok deprem meydana geldi. Biz de bu dikkat çeken gerçekle ilgili olarak bir değerlendirme yapma gereği duyduk. AFAD Deprem Haftası ile ilgili olarak bir dizi etkinlik planlamış, bu etkinliklerde kullanılan sloganlardan biri de “HAZIRSANIZ KORKMAZSINIZ” sloganıdır. Peki arkadaşlar hazır mıyız da korkmayalım? İstanbul’da deprem toplanma merkezi olarak ilan edilen...