12 / 05 / 2024

Muğla halkın katılım toplantısı

Muğla halkın katılım toplantısı

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi için 12 Mayıs 2015 günü saat 13:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Muğla’dan arazi almak isteyenlere müjde! Arazi satışı yapılacak!  

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Muğla merkezde yer alan bir araziyi satacağını açıkladı. Açık artırma usulüyle satılacak arazi için 23 Ocak 2024’te ihale düzenlenecek.

Çiftçiler hemen bakın! Ziraat Katılım Bankası duyurdu: Çiftçilere düşük kar payı oranlı 'tarım finansmanı' verilecek!

Ziraat Katılım Bankası tarafından, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretim faaliyetleri için tarımsal üretime dair düşük kar payı oranlı yatırım ve işletme finansmanı sağlanacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 600 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli kira sertifikaları ihracı onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 222.1 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS32219 ISIN kodlu, 386 gün vadeli, 222 milyon 190 bin TL'lik kira sertifikasının 1.dönemsel kira ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Ocak 2021 - 31 Mart 2021 tarihlerini kapsayan Yatırımcı Raporu yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını yaptı!

Ziraat Katılım, enflasyona endeksli ilk kira sertifikası ihracını 30 Mart

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1.3 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 5 yıl vadeli, üç adet 300 milyon TL ve bir adet 400 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı Tertip İhraç başvurusu onaylandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3. kira getirisi oranı yüzde 12,69264!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS62117 ISIN kodlu kira sertifikasının 3. kira getirisine ilişkin yıllık basit brüt getiri oranı yüzde 12,69264 olarak belirledi ve 91 günlük dönemsel getiri oranı ise yüzde 3,16447 oldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik 3.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 3.dönemsel kira ödemesi tamam... 

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Muğla halkın katılım toplantısı Haberi

Muğla halkın katılım toplantısı

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi, Manastır Mevkii’nde “Güllük Limanı Genişletme Projesi”nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.




Toplantı Yeri: Milas-MUĞLA


Toplantı Yerinin Adresi: Güllük Mahallesi Manastır Caddesi No:80


Toplantı Tarihi: 12.05.2015


Toplantı Saati:...