08 / 05 / 2024

Muğla imar başvuruları

Muğla imar başvuruları

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu ilana bir bakın!

İş arayan vatandaşların merakla beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

Bekçi alımlarında başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen online olarak başvurun

Bekçi alımlarında başvurular resmen başladı... Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen online olarak başvurun...

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Akyaka'da imar planı revizyonuna iptal kararı!

Muğla Akyaka'daki imar revizyonu iptal edildi. Akyaka imar planı değişikliğini istemeyen çevreciler itiraz ederek verdikleri mücadeleyi kazandı.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular TBMM'de!

Muğla'da imar barışından yararlanmak için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor...

Muğla'da kaçak müdahaleler için 'Denizden Bakış' projesi başladı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kıyılara yapılan müdahalenin engellenmesi için, "Denizden Bakış" projesi başlatıldı.

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Muğla imar başvuruları Haberi

Muğla imar başvuruları

Muğla Valisi Esengül Civelek, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların ihtiyaç duyduğu kamu hizmetlerini etkin, hızlı, kaliteli bir şekilde yerine getirmek için çaba gösterdiklerini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre vatandaşların kamu hizmetlerine erişimi daha hızlı sağalamak istediklerini belirten Civelek, "Mevzuata uygun beklenti ve talepleri çözüm odaklı hizmet anlayışı ile usul ve esaslar çerçevesinde yerine getirmek ve vatandaşlarımızın refah seviyesini, yaşam kalitesini iyileştirmek en önemli görevimizdir. “ diye açıklama yaptı. 

Toplantıda, "imar barışı" uygulamasına ilişkin Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Veysel Şemsi Güner, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları, ilin mevcut durumu ve eğitim yatırımlarıyla ilgili de İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından sunum yapıldı.