04 / 05 / 2024

Muğla Karaca Adası

Muğla Karaca Adası

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin Marmaris İlçesi tarafındaki Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Karaca Adası'nın fiyatında 35 milyon TL'lik indirim!

Muğla Marmaris Gökova Körfezi'nde bulunan, 2019 yılı Eylül ayında 210 milyon TL'den satışa çıkarılan 316 bin metrekare büyüklükteki Karaca Adası'nın satış fiyatı güncellenerek, 175 milyon TL'ye indirildi.

Muğla'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Çiftlik Mahallesi, Oraklar Adası Mevkii'nde yer alan zeytinlik vasfındaki arsa 6 milyon 825 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Muğla Karacaören'de asfalt çalışması başladı!

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Denizli ve Muğla'yı bağlayacak yol tamamlanma aşamasına geldi!

Denizli ile Muğla'nın bağlantısını 50 kilometre kısaltan Beyağaç-Karacaören Yolu 10 gün içinde tamamlanacak. Denizli merkezine 103 kilometre uzaklıktaki Beyağaç İlçesi'nin Muğla'ya ulaşımını 50 kilometre kısaltan yol tamamlanma aşamasında...

Muğla Aya Nikola Adası turizme kazandırılıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Ölüdeniz koylarında bulunan Aya Nikola Adası turizme kazandırılıyor. Adada incelemelerde bulunan Vali Amir Çiçek, "bu ören yeri, Hristiyan âleminin Kudüs'e giderken uğradığı yerlerin başında geliyor" dedi.

Muğla'da Çamlı Sahili'nin kiralanmasına tepki geldi!

MUĞLA’nın Çamlı Mahallesi’ndeki Kleopatra Adası’na yolcu taşıyan teknelerin bulunduğu 10 hektarlık alanın Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ’B tipi mesire yeri’ olarak 29 yıllığına kiraya verilmesine tepkiler sürüyor.

Rus milyarder Roman Abramoviç Karaca Adası'na talip oldu!

Rus milyarder Roman Abramoviç, Muğla'yı mesken tuttu. 78 milyon liraya satışa çıkarılan Karaca Adası'na talip oldu. 13.4 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 53. kişisi olan işadamı, "Eclipse" adlı lüks yatıyla, birçok kez Marmaris'e gitti...

Muğla'daki Karaca Adası'na Roman Abramoviç talip!

Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı.

Roman Abramoviç, Karaca Adası'na talip oldu!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin Marmaris İlçesi tarafındaki Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı

Muğla'daki Karaca Adası 4 yıl sonra yeniden satışta! Değeri 35 milyon dolar!

Muğla'da daha önce alıcı çıkmayan Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası ile Marmaris'in Çiftlik Koyu'ndaki Çiftlik Adası, emlak şirketleri tarafından sosyal medyadan ve bazı internet sitelerinden yapılan reklamlarla yeniden satışa sunuldu...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla'da satılık gayrimenkul 2 milyon 740 bin TL!

Muğla İli Bodrum ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 740 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 18 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.

Muğla Karaca Adası Haberi

Muğla Karaca Adası

Adaya yatırım yapmak isteyen Rus milyarder için adanın 1'inci derece Doğal SİT alanından çıkartılabilmesi için çalışıldığı ileri sürüldü.


ABD'de yaşayan ve at yetiştiriciliği yapan adı açıklanmayan İzmirli bir Türk'e ait olduğu söylenen Karaca Adası 4 yıl önce 25 milyon dolara satışa çıkartıldı. Ancak, alıcı çıkmadı. Ada, geçen ay sonunda Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama şirketi tarafından bu kez 35 milyon dolara yeniden satışa konuldu. Havadan yapılan görüntülü çekimlerle tanıtılan adanın 316 bin metrekarelik tapu tescilli, kalanı ise orman olarak kullanımlı toplam 381 bin metrekare oluduğu emlak şirketinin internet sitesindeki bilgilerde de yer aldı. Sitede ayrıca özel kumuyla dünyaca ünlü Sedir (Kleopatra) Adası'na 4 kilometre, Karacasöğüt Mahallesi'ne 1 kilometre, Karaca Mahallesi'ne ise 500 metre mesafede olduğu da belirtildi. 


ABD'deki sahiplerine yakın bir...