12 / 05 / 2024

muğla kiralık dükkan

muğla kiralık dükkan

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan gayrimenkul için 10 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor.

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Fethiye'de 10 yıllığına kiralık dükkanlar! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı 10 yıllığına dükkan kiralayacak. İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Muğla'da 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık dükkan!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan gayrimenkul için 10 yıllığına kiralama ihalesi düzenliyor.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

TOKİ'den Muğla'ya 25 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Öğrenciler dikkat! Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Ön kayıtlarını yaptıracak olan öğrenciler, fakültesine yakın bir noktada ev kiralamak için arayışlara başladı. Peki Yurt mu yoksa kiralık daire mi?

Aslı Omağ Muğla'dan 5 dönüm arazi aldı!

‘Kalk Gidelim’ dizinin Meryem Kütük’ü Aslı Omağ, çekimler için gittiği Muğla’dan 5 dönüm arazi satın aldı.

Muğla'da yıkım şikayeti!

Muğla'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 katlı binanın yıkımı sırasında 3 katlı apartman ile yanındaki tek katlı müstakil evlerinin zarar gördüğünü iddia edildi.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

muğla kiralık dükkan Haberi

muğla kiralık dükkan

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. Gayrimenkulün 10 yıllık toplam kira bedeli 36 milyon TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığından:
1-Fethiye Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan aşağıdaki listede nitelikleri yazılı taşınmaz, 2886 sayılı Kanunun 35/a maddesi gereğince Kapalı teklif suretiyle kiraya verilecektir.
2-İhale 19.11.2020 tarihinde Perşembe günü aşağıdaki listede belirtilen saatte Fethiye Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda Kapalı Teklif Usulü ile (Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 17 Fethiye/ MUĞLA) yapılacaktır.
3-İhale ile ilgili bilgi ve şartname mesai saatleri içinde, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi, Fen İşleri Şantiyesi Fethiye/ MUĞLA adresinde görülebilir. Fethiye Belediyesi ana hizmet binası Mali Hizmetler Müdürlüğünden 1.000,00-TL karşılığında temin edilebilir.
4-Taşınmazın...