08 / 05 / 2024

Muğla Milas Hükümet Konağı yenilenecek

Muğla Milas Hükümet Konağı yenilenecek

Muğla’nın Milas ilçesinde birçok kamu birimini bünyesinde barındıran Hükümet Konağı’nda önümüzdeki günlerde tadilat başlatılıyor.

Ağaoğlu'ndan Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Muğla- Milas Turizm Yerleşkesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Milas'taki konak ve hanlar restore edilecek: Osmanlı köyü olacak!

Muğla Milas'taki kaderine terk edilen Osmanlı’nın izlerini taşıyan konak ve hanların restore edilerek kültür turizmine kazandırılması planlanıyor...

TOKİ Muş Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Muş İli Hasköy İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

Muş Hükümet Konağı ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Muğla Milas'ta 6.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Milas'ta yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Milas Hükümet Konağı yenilenecek Haberi

Muğla Milas Hükümet Konağı yenilenecek

Binanın güçlendirilmesi için başlatılacak olan tadilat dolayısıyla binada bulunan Milas Kaymakamlığı dahil diğer kurumların şimdiden kendisine geçici olarak hizmet binası aradığı öğrenildi. 1980 yılında Atapark’ın hemen yanı başında inşa edilen, zaman zaman tadilat işlemi gören Milas Hükümet Konağı Binası’nın güçlendirilmesi amacıyla önümüzdeki günlerde yeniden tadilat yapılacağı belirtildi. Milas Kaymakamlığı ve Kaymakamlığa bağlı birimlerin, Milas Turizm Danışma Bürosu’nun, Milas Kadastro Müdürlüğü’nün, Milas Tapu Müdürlüğü’nün, Milas İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün, Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, Milas Nüfus Müdürlüğü’nün, Milas Mal Müdürlüğü’nün, Milli emlak Müdürlüğü’nün hizmet verdiği Milas Hükümet Konağı’na asansör yapılması için başlatılan girişimlerin ardından, binanın öncelikle güçlendirilmesi gerektiği üzerine tadilat kararı alındı. Bu kararın ardından Kaymakamlık dahil diğer tüm birim ve müdürlükler şuanda geçici olarak hizmet verebilmek için...