04 / 05 / 2024

Muğla TOKİ başvuruları 2015

Muğla TOKİ başvuruları 2015

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri'nde 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunulacak.Muğla Kavaklıdere 2. Etap TOKİ son başvuru günü 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

TOKİ Niğde Ulukışla 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

TOKİ Muş Merkez 2019 başvuruları 9 Aralık'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez 2019 projesi için başvurular 9 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut Muğla 2019!

TOKİ, Muğla'da 455 yeni konut inşa edecek. Peki TOKİ Muğla 2019 başvuru dönemi ne zaman? TOKİ Muğla 2019 başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Muğla 2019 fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 50 bin sosyal konut Muğla 2019 detayları...

TOKİ Muş Kale Mahallesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez Kale Mahallesi'ndeki 132 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Muş Merkez Kale Mahallesi TOKİ başvuruları sona eriyor!

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Muş Merkez Kale Mahallesi TOKİ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

Adana Yüreğir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kapsamında 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Adana Yüreğir TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Yüreğir Kışla Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 412 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

Menteşe TOKİ Konutları başvuruları başlamadı!

Muğla Valisi Amir Çiçek yaptığı yazılı açıklama ile TOKİ başvuruları hakkında çıkartılan söylentilerin asılsız olduğunu başvuruların henüz başlamadığını açıkladı.

TOKİ Muğla Çayboyu başvuruları başladı!

TOKİ Muğla Çayboyu başvuruları başladı. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

Denizli ve Muğla'yı bağlayacak yol tamamlanma aşamasına geldi!

Denizli ile Muğla'nın bağlantısını 50 kilometre kısaltan Beyağaç-Karacaören Yolu 10 gün içinde tamamlanacak. Denizli merkezine 103 kilometre uzaklıktaki Beyağaç İlçesi'nin Muğla'ya ulaşımını 50 kilometre kısaltan yol tamamlanma aşamasında...

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

Muğla TOKİ başvuruları 2015 Haberi

Muğla TOKİ başvuruları 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Muğla Kavaklıdere 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Daire tiplerinin 2 oda 1 salon olarak belirlendiği Muğla Kavaklıdere 2. etap Evleri'nde daire alanları 61.14 metrekare ile 88.62 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Muğla Kavaklıdere 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Satışa sunulan konutların başvuruları 15 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek. 


Muğla Kavaklıdere 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.Başvurular  ilgili bankanın Kavaklıdere Şubesi tarafından kabul edilecek.


Daire fiyatlarının 70 bin 484 TL'den başladığı Muğla Kavaklıdere 2. etap Evleri'nde 345 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


Muğla Kavaklıdere TOKİ 2. etap satış...