28 / 04 / 2024

Muğla yolları

Muğla yolları

Büyükşehir Belediye Meclisinde ilçe Belediyelerdeki yollar ile açık ve yeşil alanların Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna verilmesi maddesi İmar Komisyonuna havale edildi.

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Muğla'nın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi!

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bazı ilçelerden yolları geri almasıyla başlayan tansiyon gittikçe yükseliyor.

Muğla Büyükşehir'den 100 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları daha güvenli ve modern hale getirmek için il genelinde özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'da yeni yollar açılıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla Yatağan'ın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için yol genişletme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muğla Menteşe'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Muğla Menteşe İlçesi'ne bağlı Akkaya ile Yerkesik Mahalleleri arası bozulmuş yolların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Muğla'da yağış nedeniyle evleri su bastı!

Muğla'da aşırı yağışlar, hayatı felç etti. Muğla merkezinde Karabağlar Yaylası'nı göle çeviren sular evleri ve ahırları bastı. Derelerin taşmasıyla tarım arazileri sular altında kaldı. Seydikemer'de baskın nedeniyle yollar trafiğe kapandı.

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla yolları Haberi

Muğla yolları

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinde tartışmalara neden olması beklenen ilçe belediyelerdeki tüm yollar ile açık ve yeşil alanlar ile ilgili gündem maddesi İmar komisyonuna havale edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısının 23 nolu gündem maddesinde yer alan “Sayıştay Başkanlığının 2015 Yılı Düzenlilik Raporu, İçişleri Bakanlığı (Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü)’nün görüş yazısı doğrultusunda işlem yapılmak üzere; 14/04/2016 tarih ve 176 sayılı Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararıyla Büyükşehir Belediyesi ile İlçe Belediyeleri arasında belirlenen yollara ilave olarak, mevzuat hükümleri doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararıyla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri arasındaki meydan, bulvar, cadde, yol, sokak, park paylaşımlarına ilişkin Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna verilmesi öngörülen yollar ve yollar üzerindeki Açık ve Yeşil Alanlar (Park, Çocuk Bahçesi, Oyun Alanı, Meydan, Rekreasyon Alanı vb.) için düzenlenen yollara ait...