04 / 05 / 2024

muğlada klimalı pazar yeri ve otopark

muğlada klimalı pazar yeri ve otopark

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde yapılacak kapalı pazar yeri ve otoparkın temeli törenle atıldı...

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Salıpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatının durduğu iddia edildi. Salıpazarı Belediyesi'nden konu ile ilgili açıklama geldi. 

Aydın Söke'deki pazar yerlerine konut mu inşa edilecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar, ''Söke İlçemizdeki Pazar yerinin konut ve işyeri olmasını doğru bulmuyoruz. Biz pazarcı esnafımızın yanındayız.”dedi.

Manavgat Pazartesi Pazarı Projesi çalışmaları incelendi!

Şükrü Sözen, Pazartesi Pazarı Projesi, Örnek Mahallesi'nde devam eden ırmak kıyısı düzenleme çalışmalarını başkan yardımcıları Sebahat Çevik ve Oytun Eylem Doğmuş'un yanı sıra birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte inceledi.

Belediyeler pazar günü çalışıyor mu?

Mesken ve işyerleri için yılın belli dönemlerinde emlak ve çevre temizlik vergisi ödeniyor. 2015 yılı ilk taksit ödemeleri 1 Haziran'da sona eriyor. Peki, bu dönemde belediyeler pazar günü çalışıyor mu?

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastane temel atma törenine katılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devredilen 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temeli, 16 Kasım pazar günü Sağlık Bakam Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi’nin temeli 16 Kasım'da atılacak!

12 Şubat 2014 tarihinde ihalesi yapılan 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temeli 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılması bekleniyor.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin temeli 16 Kasım'da atlıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’nin temeli, 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ’nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Levi’s Türkiye pazarından çıkıyor mu?

Türkiye’de kot denilince ilk akla gelen markalardan olan Levi’s Türkiye’den ayrılıyor mu? Birçok çalışanıyla yollarını ayıran Levi’s’ın, Türkiye pazarından çıkıp fabrika dahil tüm operasyonu bir distribütöre devretmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

Muş Hayvan Pazarı'nın temeli atıldı!

Muş Belediyesi’ nin projelendirip, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’ ndan destek aldığı modern hayvan pazarı projesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Hayvan pazarı, Muş - Bingöl karayolu üzerinde yapılacak...

Muğla yeni bir sosyal ve kültürel alana kavuşuyor!

Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı önümüzdeki ay içinde hizmete açacak. 20 bin 600 m2 alan üzerine kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri yanında otopark ve halk pazarı kurulacak....

İstanbul ofis pazarında balon oluşuyor mu?

Türkiye ve İstanbul, hem geniş tüketici kitlesine ulaşma kolaylığı hem de önemli pazarlara yakınlığı nedeniyle ciddi coğrafi avantajlara sahip olduğu için Tuğra Gönden 'İstanbul Ofis Pazarı'nda Balon Oluşuyor Mu' başlıklı bir yazı yazdı...

Muğla Konacık’ta klimalı pazar yeri ve otopark kuruluyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde yapılacak kapalı pazar yeri ve otoparkın temeli törenle atıldı...

muğlada klimalı pazar yeri ve otopark Haberi

muğlada klimalı pazar yeri ve otopark


6 milyon 730 bin liraya mal olacak klimalı pazar yeri ve kapalı otoparkın 14 ayda tamamlanacağı belirtildi. Konacık Kırlar Mevkii Mimar Sinan Caddesi üzerinde yapılacak kapalı otopark ve pazaryerinin temel atma törenine MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, MHP’li Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve davetliler katıldı. 


Başkan Mehmet Tosun, sekiz bin metrekare üzerine kurulacak ve iki katlı tesisin inşaatının 14 ayda tamamlanacağını belirterek, “10 yılda beldemizin altyapı sorunlarının yüzde 80’ini çözdük. Şimdi sıra kültür, sanat ve sosyal tesislere geldi. Klimalı pazar yeri ve kapalı otoparkında çok amaçlı toplantıların yapılabileceği Kubbealtı Toplantı Salonu’nun yanı sıra tuvalet, kafeterya, restoran ve sanat merkezi de yer alacak” dedi. Daha sonra kapalı pazar yeri ve...