02 / 10 / 2024

muğladaki sosyal alan nerede

muğladaki sosyal alan nerede

Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı önümüzdeki ay içinde hizmete açacak. 20 bin 600 m2 alan üzerine kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri yanında otopark ve halk pazarı kurulacak....

Belediyeler 2 ildeki 59 adet gayrimenkulü satıyor! Sit alanları ve afete maruz alanlar da var! 

Belediyeler, Bitlis ve Muş'ta yer alan ve aralarında sit alanları ile afete maruz alanların da olduğu 59 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İki şehirde satılık imarlı arsalar! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Kocaeli ve Muş'ta yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Muğla’dan arazi almak isteyenlere müjde! Arazi satışı yapılacak!  

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Muğla merkezde yer alan bir araziyi satacağını açıkladı. Açık artırma usulüyle satılacak arazi için 23 Ocak 2024’te ihale düzenlenecek.

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ kura çekimine dair detaylar merakla araştırılmaktadır. Vatandaşlar TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak? sorusunu sıklıkla sormaktadır.

5 soruda TOKİ Muğla sosyal konut projesi 2022!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Muğla'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Muğla'nın hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru ne zaman?

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

Muş'ta 50.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 50 milyon 376 bin 882 TL bedelle satışa çıkardı. 

muğladaki sosyal alan nerede Haberi

muğladaki sosyal alan nerede


Muğla Belediyesi Atatürk Caddesi üzerinde yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanı önümüzdeki ay içinde hizmete açacak. 20 bin 600 m2 alan üzerine kültürel, sosyal ve spor faaliyetleri yanında otopark ve halk pazarı kurulacak.


Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün yapımı devam eden Sosyal ve Kültürel alanda mahalle muhtarları ile incelemelerde bulundu. Başkan Gürün, yeni kültürel ve sosyal alanın şehre yeni bir soluk getireceğini açıkladı. Başkan Gürün, "Çalışmalar bu ayın 20'sinde tamamlanması bekleniyordu. Fakat elektrik hatları nedeniyle gecikti. Bu alan çok amaçlı kullanılabilecek bir alan. Pazar günleri Akyol'da kurulan halk pazarında sıkışmalar oluyordu. Bunu önlemek için bu alanda da halk pazarı açılacak. Akyol Pazarında biraz daha rahatlama olacak. Açık alan kültür merkezi, eğitim ve sergi alanında günübirlik aktiviteler düzenlenebilecek. Bu...