13 / 05 / 2024

Muğlaya gelen ziyaretçi sayısı

Muğlaya gelen ziyaretçi sayısı

Muğla'da vatandaşlar bir taraftan güneşin, bir taraftan ise karın keyfini çıkararak iki mevsimi bir araYeryüzü cenneti" şeklinde tabir edilen Türkiye'nin turizm cenneti Muğla'da bir günde iki mevsimi bir arada yaşamak mümkün. da yaşıyor.

Muğla'da iki mevsim bir arada yaşanıyor!

Muğla'da kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde güneşlenirken bazıları da kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yılanlı Dağı'na giderek karın keyfini çıkarıyor.

Turizmde 8 ayda ziyaretçi sayısı 36 milyonu geride bıraktı!

Türkiye 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçi ağırladı. Gelen ziyaretçilerin 33 milyon 426 bin 940’ı yabancılar, 3 milyon 327 bin 206’sı ise yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlardan oluştu.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

TOKİ Muğla kura çekilişi tarihleri Şubat 2020!

TOKİ Muğla kura çekilişi tarihleri Şubat 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Muğla kura tarihleri 2020...

TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman 2020? 

TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Muğla kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Muğla kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Marmaris'te yıkım için gelen ekibi görenler ağladı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinin turistlik mahallesi Söğüt'te kaçak yapıları yıkmak için bölgeye gelen ekipler işlem yapmadan mahalleden ayrıldı.

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Bayburt Aydıntepe'deki gizemli yapıya ziyaretçi akını!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında tesadüfen bulunan Aydıntepe Yer Altı Şehri ziyaretçi akınına uğruyor. Geçen yıl 15 bin 500 kişi Aydıntepe Yer Altı Şehri'nin bu güzelliğini görme şansı elde etti.

Muğlalı hayırsever işadamı arazisini emniyete bağışladı!

Muğlalı hayırsever işadamı Yunus Büyükkuşoğlu, arazisini lojman inşa edilmesi için emniyete bağışladı. Büyükkuşoğlu ile İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya arasında protokol imzalandı.

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Ters ev ziyaretçi akınına uğruyor!

Türkiye'nin ilk ters evi ziyaretçi rekoru kırıyor. Ters ev, yeni iç dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Ters eve giriş ücretinin 15 TL.

Muğlaya gelen ziyaretçi sayısı Haberi

Muğlaya gelen ziyaretçi sayısı

Muğla'da vatandaşlar bir taraftan güneşin, bir taraftan ise karın keyfini çıkararak iki mevsimi bir arada yaşıyor.


"Yeryüzü cenneti" şeklinde tabir edilen Türkiye'nin turizm cenneti Muğla'da bir günde iki mevsimi bir arada yaşamak mümkün.


Kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da Fethiye kent merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Nif Mahallesi'ne giderek karın keyfini çıkarıyor.


Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düştüğü Fethiye'nin yüksek kesimlerinde hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, karda mangal yaptı. Çocuklar ise kardan adam yapıp kar topu oynadı. Çok sayıda vatandaşın gittiği bölgede araçlar uzun kuyruk oluşturdu.


Bölgeye piknik yapmak için gelen çok sayıda vatandaş, yanlarında getirdikleri poşetlere kar doldurarak araçlarına yükledi.


Fethiye'den kar görmek için gelen Ahmet Coşkun, AA muhabirine, ailesiyle bölgede bulunduklarını belirterek, "Biz Muğla'da iki mevsimi...