30 / 04 / 2024

Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safinaz Güneş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon İnvest Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Şahin Eoukich tarafından kuruldu.

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Start Way Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Barq M.A. Alkhaılanı ve Hussam Hassan ortaklığında kuruldu.

Al Afsar Gayrimenkul Turizm Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Afsar Gayrimenkul Turizm Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahy A. Salıh Alasfar ve Jameel Yahy A. Alasfar ortaklığında kuruldu.

Starry Gayrimenkul Turizm Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starry Gayrimenkul Turizm Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shariful İslam Ripon tarafından kuruldu.

İstanbul Akarat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Akarat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Ete ve Kevser Ekmen ortaklığında kuruldu.

Vatan Property İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Property İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arıf Saadet tarafından kuruldu.

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Majid Alsabag tarafından kuruldu.

Karadumanlar Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadumanlar Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Karaduman tarafından kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Euromena Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Euromena Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah M S S Almaousherji tarafından kuruldu. 

Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Safinaz Güneş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mugün Gayrimenkul Turizm İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Şimşek Sokak, No:13 11. Blok...