07 / 05 / 2024

Muhamad Haroon SHAUKAT kimdir

Muhamad Haroon SHAUKAT kimdir

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı ziyaret etti.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN da, İdarenin faaliyetleri hakkında Pakistan Büyükelçisi’ne bilgi verdi.

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ifra Shaukat ve Muhammad Umar ortaklığında kuruldu.

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskor Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Aıman Alkhatıb, Fikret Alma, Haroon Alı Irfan ve Yakup İskurt ortaklığında kuruldu.

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Haroon Ali Irfan tarafından kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Mcc Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcc Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhamad Chashan tarafından kuruldu.

Özister Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özister Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Ziyaddin Özister ve Mohammad Haroon Gulzar ortaklığında kuruldu. 

Ebtikar Gıda Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ebtikar Gıda Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Muhamad Raed Rıhanı tarafından 100 bin TL sermaye ile 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mint Proje Mühendislik İnşaat Proje Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mint Proje Mühendislik İnşaat Proje Geliştirme ve Ticaret Limited Şirketi, Muhamad Darwıch ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Arabian Partner Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabian Partner Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhamad Baher Adı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Pakistan Büyükelçisi, TOKİ Başkanı’nı ziyaret etti!

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN'ı ziyaret etti.TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN da, İdarenin faaliyetleri hakkında Pakistan Büyükelçisi’ne bilgi verdi.

Muhamad Haroon SHAUKAT kimdir Haberi

Muhamad Haroon SHAUKAT kimdir

Pakistan Büyükelçisi Mr. Muhamad Haroon SHAUKAT, TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün TURAN’ı yeni görevine atanması nedeniyle makamında ziyaret etti. TOKİ Başkanı TURAN’a başarılar dileyen Büyükelçi SHAUKAT, TOKİ ile başlatılan işbirliği sürecinin devam etmesi temennisinde bulundu. 


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün TURAN da, İdarenin faaliyetleri hakkında Pakistan Büyükelçisi’ne bilgi...