28 / 04 / 2024

Muhammed Al Saud 18 milyon dolara ev aldı

Muhammed Al Saud 18 milyon dolara ev aldı

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Muhammed Al Saud, İstanbul'dan 3 konak satın aldı. Çengelköy'deki evlere 18 milyon dolar ödeyen Suudi prens, dekorasyon için de 10 milyon dolarlık harcama yaptı...

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Muhammed Al Kasım tarafından kuruldu.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alıcı tarafından kuruldu.

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baştekin, Muhammed Baştekin ve Mustafa Baştekin ortaklığında kuruldu.

Al Madina Trading Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madina Trading Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Amjad Salam tarafından kuruldu.

Al Joud Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ğeyr Alsheblı tarafından kuruldu.

Rize'de kamulaştırma kararı alındı!

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Yeniköy Mahallesi Pazar caddesi yolunu, Güney Çevre Yolu'na duble yolla bağlanacağını söyledi. Avcı, “Yeni orta caminin yukarısından itibaren kamulaştırma kararı alındı'' dedi.

Al Arbab Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Arbab Group İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de  500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sador ve Muhammed Emad Sawan ortaklığında kuruldu. 

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Al Aıdy Al Ameena İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aıdy Al Ameena İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmmad Khaır Al Naal ve Muhammed Tomeh ortaklığında kuruldu. 

Muhammed Al Saud 18 milyon dolara ev aldı Haberi

Muhammed Al Saud 18 milyon dolara ev aldı

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Muhammed Al Saud, İstanbul'dan 3 konak satın aldı. Çengelköy'deki evlere 18 milyon dolar ödeyen Suudi prens, dekorasyon için de 10 milyon dolarlık harcama yaptı.


Suudi Kraliyet Ailesi İstanbul'a hayran kaldı. Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud ve eşi Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud, Çengelköy'deki Sultan Makamı projesinden 18 milyon dolara 3 konak satın aldı. Eylülde konaklara yerleşmesi beklenen Suudi Prens, dekorasyonunu hızla tamamlamaya çalışıyor. Ailenin isteğine göre yapılan dekorasyon için 10 milyon dolar civarında harcama yapılıyor. 


ÖZEL YÜZME HAVUZU VAR


İstanbul Boğazı'na karşı konumlanan konaklarda 6 oda, 2 salon, 2 muftak, 6 banyo bulunuyor. Proje toplam 9 konaktan oluşuyor. 2 bin metrekare içerisinde bulunan 3 konağın her birinin kendine özel yüzme havuzu da mevcut. 


ULAŞIM...