03 / 05 / 2024

Muhammed Demirtaş

Muhammed Demirtaş

Fiyaka Gebze Yönetim Başkanı Muhammed Demirtaş düzenlenen basın toplantısında Fiyaka Gebze'de iskanının alındığını, 634 Kat mülkiyet kanunu ile mağduriyeti sıfırladıklarını ve kimsenin sorun yaşamayacağı bir yapı haline geldiğini ifade etti...

Muhammed Ali’nin ABD'deki çiftliği satılıyor!

Muhammed Ali’nin ABD’deki 327 dönümlük çiftliği 2 milyon 895 bin 37 dolar bedelle satışa çıkarıldı. 37 dolar, ünlü boksörün kariyeri boyunca kazandığı 56 maçta yaptığı 37 nakavtı temsil ediyor.

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Muhammed Dahlan İsrail için arazi satın alıyor!

BAE destekli eski Fetih lideri Muhammed Dahlan, İsrail için Mescid-i Aksa yakınlarındaki arazileri satın alıyor. Dahlan’ın emrindeki bir BAE’li iş adamının Kudüs’ün Eski Şehir mevkiindeki ev ve arazilere göz diktiği söyleniyor.

Demir Demirtaş projeleriyle göz kamaştırıyor!

Bursa’nın önde gelen inşaat firması Demir Demirtaş, başlattığı birbirinden değerli projelerle göz dolduruyor. Firmanın sahibi Atilla Demirtaş, inşaat sektörünün canlılığını sürdüreceğini belirtiyor...

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dünyanın en pahalı evini Prens Muhammed bin Selman almış!

Fransa'nın Paris şehrinde yer alan The Chateau Louis XIV isimli şatosunu  Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman satın almış. Prens Selman dünyanın en pahalı evi için 301 milyon dolar ödemiş. 

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Demirtaş Palas ev fiyatları!

Demirtaş Palas ev fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Tek blok olarak planlanan Demirtaş Palas projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Pendik Demirtaş Palas Evleri'nde 225 bin TL'ye 1+1!

Toplam 163 adet daireden oluşan Demirtaş Palas Evleri 11 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Pendik Demirtaş Palas Evleri'nde fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

Demirtaş Palas'ta teslimler 2018 Ocak'ta!

Satışların devam ettiği Demirtaş Palas Pendik projesi 163 adet daireden meydana geliyor. Daire fiyatlarının 225 bin TL'den başladığı Demirtaş Palas'ta teslimler 2018 Ocak'ta yapılacak.

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Muhammed Demirtaş Haberi

Muhammed Demirtaş

Fiyaka Gebze Yönetim Başkanı Muhammed Demirtaş basın toplantısında; Fiyaka Gebze Evleri'nin iskanının alındığını ifade etti. Fiyaka Gebze Yönetim Başkanı Muhammed Demirtaş toplantıda; Fiyaka Gebze Evleri'nde kimsenin sorun yaşamayacağı bir yapı haline getirdik. 634 Kat mülkiyet kanunu ile mağduriyeti sıfırladık, dedi. 


Toplam 570 daireden meydana gelen Fiyaka Gebze Evleri'nde yüzde 96 oranında doluluk olduğunu ifade eden Demirtaş, Fiyapı Gebze'deki yapısını tamamlamadan bırakıp gitti. Biz de Fiyaka olarak, gerek kaymakamlık ile gerek daire sahipleri ile gerekse mahalleli ile bir araya gelip zararı en aza indirdik. İskanımızı aldık, kimseye sorun yaşatmayacak ortamı kurarak huzurlu ailelerin yaşayacağı hale getirdik. 634 Kat mülkiyet kanunu ile kimseyi kimseye mağdur etmeden yönetmeye çalışıyoruz, dedi.


Fiyaka'nın 2013'ten beri yaptığı iskan açıklamaları-çalışmaları!


Temmuz 2013 


İskan bütçesi hazırlanmış ve sayın kat maliklerinden iki...