29 / 04 / 2024

Muhammed Kemali proje durdurma işlemi

Muhammed Kemali proje durdurma işlemi

İnşaat Mühendisi Muhammed Kemali tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 13.11.2015 tarihli ve E.2015/1403-K.2015/1739 sayılı karar ile dava konusu işlem iptal edildi.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kaya tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Yedisekiz Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedisekiz Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammed Altuğ İyigel tarafından kuruldu.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Some Yapı Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Işık tarafından kuruldu.

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Elektrik Enerji Proje Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aykaç ve Rıfat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Muhammed Kemali proje durdurma işlemi Haberi

Muhammed Kemali proje durdurma işlemi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:


Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, 5061 ada, 08 parsel üzerindeki 245344 YİBF nolu inşaatın denetimini üstlenen Emin Özen Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Kontrol Elemanı, İnşaat Mühendisi Muhammed KEMALİ (Oda Sicil No: 57158) tarafından, Ankara 3. İdare Mahkemesinin 2015/673 esasına kayden Bakanlığımız aleyhine açılan davada, 19.11.2015 tarihli ve E.2015/673-K.2015/1663 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildiğinden, 19.02.2015 tarihli ve 29272 sayılı Resmi Gazete ilanı ile Muhammed KEMALİ hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemi 18.12.2015 tarihli ve 33833 sayılı Makam Olur’u ile iptal...