16 / 05 / 2024

Muhammed Melih Demirhan

Muhammed Melih Demirhan

Red Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Rasim Bayar, Muhammed Melih Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye'deki başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal donatı alanları ve kültür merkezi projeleriyle ilgili Üstün'e bilgi aktardı.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık serveti kime kalacak?

Muhammed Ali'nin ölümü, 80 milyon dolarlık servetinin kime kalacağına dair tartışmaları da beraberinde getirdi. Dört kez evlenen Muhammed Ali’nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

Melih Gökçek: Dönüşüm projelerinde 1 numarayız!

“Başkan Gökçek Gençlerle Buluşuyor, Ankara’yı tartışıyor” programının son gününde “Kentsel Dönüşüm Projeleri” ele alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dönüşüm projelerinde Türkiye’de bir numara olduklarını söyledi.

Tuzla İmam Muhammed Mehdi Cami açıldı!

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından yapımına destek olunan Mimar Sinan Mahallesi İmam Muhammed Mehdi Cami, dualarla ibadete açıldı.

Melih Gökçek'ten ODTÜ yolu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Melih Gökçek, “Ankara’nın akademik ulaşım ana planı 2038” planını, parça parça açıklıyor. Gökçek, daha önce bir çok tartışmaya sebep olan ODTÜ yolu için bir açıklama daha yaptı.

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhammed Assaf İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Assaf tarafından 30 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak'ta kuruldu.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Melih Gökçek, ODTÜ'den yeni yol istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Gelin bakalım ODTÜ’den alabilirseniz alın. İnşallah ODTÜ okey der. Bu konuda beni hep mahcup etmediler, inşallah mahcup ederler de açarız yolu” dedi.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt'ta yapılacak fuar alanı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Gökçek'in o açıklaması...

Muhammed Melih Demirhan Haberi

Muhammed Melih Demirhan

Red Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Rasim Bayar, Muhammed Melih Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart'ta kuruldu. 


Red Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, mozaik şap fayans kalebodur sıva alçı dış cephe iç cephe izolasyon boya ve badana cephe kaplamaları yapmak   ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa...