11 / 05 / 2024

Muhammed Uğurcan Barman kimdir

Muhammed Uğurcan Barman kimdir

Türk-Yemen İş Konseyi Başkanı Muhammed Uğurcan Barman yaptığı açıklamada “Gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisi her zamankinden fazla” dedi.

Mahmud Muhammed Topbaş hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketleri yönetim kurullarında yer aldı?

Mahmud Muhammed Topbaş kimdir? İş hayatına ne zaman adım attı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mahmud Muhammed Topbaş’ın biyografisi...

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Uğurcan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brıdge Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Uçar tarafından kuruldu.

Muhammed el Fayed'in çocukları arasında miras kavgası!

İngiltere'nin önemli iş insanlarından Milyarder Muhammed el Fayed’in iki çocuğu, miras kavgasına girdi. Ömer el Fayed mahkemelik olduğu ablası Camilla'nın kendisine saldırdığını iddia etti. 

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Kana tarafından kuruldu.

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

Muhammed Uğurcan Barman kimdir Haberi

Muhammed Uğurcan Barman kimdir


Türk-Yemen İş Konseyi Başkanı Muhammed Uğurcan Barman, lüks markaların önünde oluşan kuyrukların gayrimenkul piyasasında da görüldüğünü söyledi. Barman, “Gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisi her zamankinden fazla” diye konuştu.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, DEİK Türk Yemen İş Konseyi Başkanı Muhammed Uğurcan Barman, şu anda Arap ülkelerinden gelen taleplere yetişmekte zorluk çekildiğini belirtti. Barman, “Şu anda birçok yatırımcı Türkiye’den konut almak, yatırım yapmak için adeta yarışıyor” diye konuştu. Türkiye’nin istikrarına güvenen Arap yatırımcının doların artmasıyla birlikteTürkiye ilgisinin daha da arttığını dile getiren Barman, özellikle Yemen, Irak ve Katarlı yatırımcıların ilgisinin her zamankinden çok daha fazla olduğunu söyledi.

YABANCI PAZARLAMA GÜÇLÜ OLMALI


Barman, şöyle konuştu “Türkiye’den gayrimenkul alarak oturum hakkı kazanıyorlar, bu da küçük yatırımcı için çok büyük bir fırsat oluyor....