17 / 05 / 2024

Muhammer Kırca

Muhammer Kırca

Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Kırca, Mustafa Kırca, Hatem Kırca, Ramazan Kırca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Kırca tarafından kuruldu.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Çanakkale Ayvacık'ta acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi, Kırca mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Emlakçıyı av tüfeğiyle vurdu!

Kepez’de 120 bin TL'lik ev satın aldığı evin teslim edilmemesine sinirlenen Dursun Usta, emlakçı Hüseyin Kırca’yı tüfekle vurdu...

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Kırcalar Group İnşaat Gıda Oto Emlak Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kırca ve Tekin Kırca tarafından kuruldu. 

Barrier Desing Stüdyo Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrier Desing Stüdyo Tasarım Ticaret Limited Şirketi Kotay Kırca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sonek Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonek Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammer Esat Nuhoğlu imzasıyla kuruldu.

Levent Kırca’nın 4 çocuğu da mirasını reddetti!

Geçen yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın (67), Oya Başar'dan olan iki çocuğunun ardından ilk eşi Nur Diner'den olan iki çocuğu da mirasını reddetti.

Levent Kırca'nın çocukları mirasını reddetti!

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.

İznik Çakırca'ya modern hizmet binası!

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımları bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Çakırca Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

Muhammer Kırca Haberi

Muhammer Kırca

Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Kırca, Mustafa Kırca, Hatem Kırca, Ramazan Kırca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Şirket konusu ile ilgili her türlü epoksi,poliüretan ve her türlü özellikli izolasyon,ses yalıtımı su yalıtımı,yapıştırıcı ve yapıştırıcı üretimi,tutkal izolasyon ve zemin kaplama malzemeleri ve boya üretimi ve uygulaması oyun sahalarının zemin kaplaması ile ilgili kimyasal ürünlerinin üretimi,imalatı toptan ve perakende satışı poliüretan ve solvent gibi kimyasal ürünlerin üretimi, alım satım ithalatı ve ihracatını yapar. 2-Şirket konusu ile ilgili her türlü taşıyıcı ekipmanların imalatında kullanılan her türlü saç,demir,plastik boya vb. malzemeler, poliüretan ve solvent gibi kimyasal ürünlerin...