26 / 07 / 2024

Muhammet Fuat Orhan

Muhammet Fuat Orhan

Alüminyum konusunda 50 yılı aşan endüstriyel gücünü, insan odaklı kültür dönüşümüyle ileriye taşıyan Teknik Alüminyum, liderlik ekibini Direktör seviyesinde dört atama ile güçlendirdi.

Bhk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Altınkaya, Sinem Yaşar ve Muhammet Fuat Çağlar imzasıyla kuruldu.

Aziziye Ilıca kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Aziziye'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Başkan Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları, imar planı ve yeni yapılaşmalarla ilgili bilgiler verdi.

Orhan Sarıaltun kimdir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun kimdir? Orhan Sarıaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun...

Orhan Birdal'ın veda mesajı!

DHMİ Genel Müdürlüğü görevinden alınarak Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği'ne atan Orhan Birdal bir veda mesajı yayınladı. Başarılı bir dönem geçirdiğinin altını çizen Birdal, mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

TOKİ'den Fuat Çelik İnşaat'a 1 yıl ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Fuat Çelik İnşaat A.Ş.'ne 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon kentsel dönüşümünde imzalar atıldı!

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğiu ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın karşılıklı imzaladıkları protokol törenine, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile TOKİ Daire Başkanı Gürol Konyalı da katıldı

Muhammet Balta'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, kentsel dönüşümün, şehirleri modern ve yaşanabilir hale getirmek için temel şart olduğunu belirtti..

Muhammet Balta inşaat sektörü ile buluştu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta nşaat sektörü ile buluştu. Balta, "Kentsel dönüşümün halka iyi anlatılması ve halkın razı olacağı pilot bölge seçilip uygulama yapılması gerekiyor" dedi.

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Orhan Bulutlar kimdir?

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar kimdir? Orhan Bulutlar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Bulutlar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Bulutlar...

Fuat Uzun Şehzadeler TOKİ konutlarını inceledi!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'nün işbirliğinde Selimşahlar Mahallesinde bulunan ve roman vatandaşların kaldığı TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu.

Muhammet Fuat Orhan Haberi

Muhammet Fuat Orhan

Türkiye’nin önde gelen endüstri kuruluşu Teknik Alüminyum, kurum kültüründeki insan odaklı dönüşümle rekabet gücünü geleceğe taşıyor.


Alüminyum sektörünün deneyimli yöneticisi Mehmet Arbek Akay’ın Genel Müdürlük görevini üstlenmesinin ardından, şirketin liderlik ekibine Direktör seviyesinde dört atama gerçekleştirildi. Atamalar kapsamında;


Daha önce son olarak Teknik Alüminyum bünyesinde Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kemal Mert Demirci, Satış ve Pazarlama Direktörü olarak atanırken, Akbank, Yünsa, Assan Alüminyum ve Akansel A.Ş. gibi önemli kurumlardan da transferler gerçekleştirildi.


Daha önce Akansel A.Ş.’nin Genel Müdürlüğünü yürüten Aydın İzgialp, Satınalma ve Lojistik Direktörü


Daha önce Yünsa bünyesinde Endüstri Mühendisliği Müdürü görevini yürüten Muhammet Fuat Orhan Mükemmellik Merkezi Direktörü,


Daha önce Akbank bünyesinde Çekmeköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hakan Sahillioğlu Mali İşler Direktörü olarak göreve getirildiler.


Teknik Alüminyum’un 55 yıllık tarihinde,...