12 / 05 / 2024

Muhammet Geniş

Muhammet Geniş

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Asfalt Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Tuzla, Orhanlı Mescid Mahallesi, Halk Caddesi'nde kuruldu.

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

Kanal İstanbul'un genişliği kaç metre olacak?

Tamamlandığında 44 kilometrelik uzunluğa sahip olacak Kanal İstanbul'un derinliği 25 metre olacak. 1 milyon 120 bin 280 kişinin yaşayacağı Kanal İstanbul projesinin genişliğinin detayları ise haberimizde yer alıyor.

Siemens’ten geniş aileler için çamaşır makinesi!

Siemens Ev Aletleri, geniş aileler için, yazın sık sık değiştirilen giysiler nedeniyle hızla biriken çamaşırları aynı hızla eriterek yeniden kullanıma hazır hale getiren 9 kilogramlık geniş kapasiteli çamaşır makinesini sunuyor...

1941 yılında Barbaros Hayreddin Paşa Türbesi'nin etrafı genişletilmiş!

Beşiktaş'ta, Sinan Paşa Camii karşısında bulunan Barbaros Hayreddin Paşa Türbesi'nin etrafı 1941 yılında genişletiliyormuş. Yıkılmakta olan polis karakolunun yerine, Barbaros Hayreddin Paşa'nın 40 bin liraya mal olacak bir büstü konulacakmış.

Şahinbey belediyesi yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor!

Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkararak, trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe'den dutluğa kadar olan kısımda yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmalar ardından yıkımlara hız verdi...

Şahinbey'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkararak, trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe'den dutluğa kadar olan kısımda yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmalar ardından yıkımlara hız verdi.

Gaziantep'te yol genişletmek için yıkımlar sürüyor!

Özdemirbey Caddesi'ni 2 şeritten 6 şeride çıkararak trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe'den Dutluk kısmına kadarki mesafede yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi...

Gaziantep'te yol genişletme çalışmaları sürüyor!

Özdemirbey Caddesi'ni 2 şeritten 6 şeride çıkararak trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe'den Dutluk kısmına kadarki mesafede yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

Özdemirbey Caddesi'nde yol genişletmek için yıkımlar sürüyor!

Özdemirbey Caddesi'ni 2 şeritten 6 şeride çıkararak trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe'den Dutluk kısmına kadarki mesafede yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

Konya'nın kanalizasyon ağı genişliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü'nün Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı Projesini tamamlamasıyla birlikte Konya'da kanalizasyon hizmet ağı daha da genişliyor.

Muhammet Balta: Nevşehir'deki doğal yer altı depoları yasal statüye kavuşacak!

Gülşehir ilçesindeki bir yer altı deposunda incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Nevşehir'deki doğal yer altı depolarının yasal statüye kavuşturulması çalışma yapacaklarını bildirdi.

Bolu'da yol genişletme çalışmaları devam ediyor!

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, son olarak Köroğlu ve Sandallar Mahallesi'nde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

1938 yılında İstiklal Caddesi'ni on metre genişletmeyi düşünmüşler!

1938 yılında İstiklal Caddesi'ni genişletmek istemişler, sebebi ise İstanbul'da araç sayısının gittikçe artmasıymış ve caddenin genişliği yetersiz kalıyormuş. 15 metre genişliğe sahip cadde genişletilerek 25 metre olacakmış.

Muhammet Geniş Haberi

Muhammet Geniş

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-ASFALT         a-Asfalt(bitümlü sıcak karışım) üretimine yarayacak ilkmaddeve yardımcı maddeleri temin etmek,bunlar için bina,tesis işletmek ,asfalt üretimi ile ilgili her türlü sanayiye katılmak,asfalt üretim tesisleri(bitümlü sıcak karışım) kurmak,işletmek,kiraya vermek,kiralamak ve bu tesislerde asfalt üretimi ve asfalt geri dönüşüm üretimi yapmak,her türlü asfalt alım satımını ve üretilen mamulün dahili ve harici pazarlamasını yapmak,aynı amaçla kurulmuş tüzel,gerçek kişi ve kuruluşlara iştirak etmek,satın almak,(varsa) satmak     B- MAKİNA a-Her türlü sanayi ve iş makinaları,asfalt makinaleri, asfalt plentleri, inşaat makineleri (dozer, loder,exkavatör, greyder beton santrali...