25 / 07 / 2024

Muharrem Göksel

Muharrem Göksel

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından kaçak olduğu iddiasıyla yıkım kararı alınan yazlıklara idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Gülşen tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Köksoy tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

Lux Miga İf İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Miga İf İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdris Akdere ve Muharrem Göçer ortaklığında kuruldu.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Muharrem Göksel Haberi

Muharrem Göksel

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Yörükler Mahallesi Galeriç Ormanları mevkisinde bulunan Cumhur Kent sakinlerine binalarının kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı tebliğ edildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tebligatları alan yazlık sahipleri Samsun 2. İdare Mahkemesine yürütmeyi durdurma istemiyle dava açtı. Mahkeme de dava konusu yerler için yazlık sahiplerine 30 gün süre vererek yeni belge bilgilerin incelenmesi için yürütmeyi durdurma kararı verdi.


Cumhur Kent’i ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, ev sahiplerinin sorunlarını dinledi. Mülk sahipleri adına konuşan Av. Ferda Sertkaya, “Burada 180 tane ev var ve bunların her biri milli servet. 15 Temmuz süreci yaşadık, Cumhurbaşkanımız ‘bu insanlara yardım edin, önünü açın, zulmetmeyin’ dedi. Ama yapılan zulüm. Burada 60 yaşında, 70 yaşında insanlar ağlaşıyor. Burada koruma amaçlı imar planı çalışması...