28 / 04 / 2024

Muharrem Usta trabzonspor projeleri

Muharrem Usta trabzonspor projeleri

İstanbul'un Kartal ilçesinde 2023 senesine kadar kiralanan araziyi satın almayı öneren Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, kulübe 100 milyon dolar getirecek bir projeye imza atmak için girişimlerine start verdi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

Ali Baki Usta: Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta gayrimenkul sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, "Sektörün algısı çok kötü, itibarı yerlerde" dedi.

Trabzonspor'da iki gayrimenkul projesi!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Medical Park Stadı'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Usta, kulübün 2 yeni gayrimenkul projesi olduğunu ifade etti.

Trabzonspor Düzce'de dev tesis inşa edecek!

Düzce Kaynaşlı'da kendisine ait bir tesis inşa edecek olan Trabzonspor Fenerbahçe'ye komşu olacak.

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Ali Baki Usta: Yap-Sat değil, Yap-Yaşat felsefesini benimsiyoruz!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Gerçek insan ihtiyaçlarına odaklanarak, sadece bina inşa etmenin ötesinde, uzun yıllar sürecek ilişkiler ve güven inşa etme misyonuyla hareket ediyoruz” dedi.

Trabzonspor'un Şenol Güneş Stadı maç başı kiralanacak!

Trabzonspor, Şenol Güneş Stadı’nın kulübe devir işlemleri tamamlanana kadar stadı oynanacak her maç için kiralayacak.

Ali Baki Usta: Nüfus artış hızı sektöre potansiyel sunuyor!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta "Büyük kentlerdeki nüfus artışı da arzı arttırıyor. Bu durum da sektör için ciddi bir potansiyel sunuyor" dedi.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Usta imzasıyla kuruldu.

Tahsin Usta: Dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Muharrem Usta trabzonspor projeleri Haberi

Muharrem Usta trabzonspor projeleri

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, genel kurul öncesi Samsun'daki delegelerle bir araya geldi. Usta, kulübü ekonomik olarak rahatlatmak için projeler hazırladıklarını ve seçilirse bunları en kısa zamanda hayata geçireceklerini söyledi. İstanbul Kartal'da yer alan Trabzonspor'a ait araziyi aktif olarak kullanmayı planladığı projeyi tanıtan Usta, kulübün buradan önemli bir gelir elde edeceğini dile getirdi. 



İHALESİZ ALMA HAKKIMIZ VAR

Usta, "Trabzonspor'un Kartal'daki arazisi, 15 bin 500 metrekare ve Milli Emlak'tan 2023 yılına kadar kiralanmış durumda. Projemizin içerisinde 5 yıldızlı otel, rezidans, eğlence ve alışveriş merkezleri, ayrıca sosyal alanların da yer alacağı bir yaşam merkezini hayata geçireceğiz. Trabzonspor kamu yararına bir dernek olduğu için burayı ihalesiz satın alma hakkına sahip. Biz de o adımları atacağız" diye konuştu. 



A SPOR'DA ANLATMIŞTI

Muharrem Usta'nın geçen hafta A Spor'da...