02 / 05 / 2024

Muharrem Yurt kimdir

Muharrem Yurt kimdir

Oldukça genç ama bir o kadar da başarılı bir isim Niyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo'su Muharrem Yurt, günün gelişimi, sektörün gelişimi ve yönetim anlayışı üzerine Aytül Vidinlioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Muharrem Faik Öztunç kimdi? Muharrem Faik Öztunç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Muharrem Faik Öztunç kimdir?

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Yurt kapasitesini son 18 yılda 180 binden 700 bine çıkardık!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada yurt kapasitesini son 18 yılda 180 binden 700 bine çıkardıklarını dile getirdi.

192 yeni yurt binası açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 192 bin yeni yurt açılacağını duyurdu.

Renda Helin Çizer kimdir?

2012 yılında kendi firmasını kurmuş olup, yurt projelerinde birçok ödüle layık görülen Mimar Renda Helin Çizer kimdir? Renda Helin Çizer, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Renda Helin Çizer..

Soli Kaplanoğlu kimdir?

1997 yılında 36. Paralel Mimarlık ofisini kuran Soli Kaplanoğlu, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı mimari ve iç mimari projeye imza attı. Peki, Mimar Soli Kaplanoğlu kimdir?

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Muharrem Yurt: Doğru yatırım gayrimenkul!

Oldukça genç ama bir o kadar da başarılı bir isim Niyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo'su Muharrem Yurt, günün gelişimi, sektörün gelişimi ve yönetim anlayışı üzerine Aytül Vidinlioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Muharrem Yılmaz kimdir?

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, TÜSİAD Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Peki, Muharrem Yılmaz kimdir? İşte Muharrem Yılmaz..

Muharrem Akdemir kimdir?

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir kimdir? Başkan Muharrem Akdemir ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 'in biyografisi...

Muharrem Yurt kimdir Haberi

Muharrem Yurt kimdir

Niyazlar İnşaat, çalışmalarıyla, projeleriyle, sağlam yapılarıyla, adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Yönetim anlayışında nelere dikkat ediyor? Yatırımını gayrimenkule yapmak isteyenler nasıl yapmalı? Nelere dikkat etmeli? 

Doğru yatırım gayrimenkul müdür? Bu devirde ev sahibi olunmalı mı? Olunursa nasıl olunur? Bu soruların cevabını da Muharrem Bey'de bulacağız. Niyazlar Yapı'yı sizden dinleyebilir miyiz? 


Niyazlar Yapı yaklaşık 30 yıllık bir firma, ticari geçmişleri farklı farklı sektörlerde bulunmuş bir firma. Daha öncelerinde beyaz eşya. giyim, kuyumculuk, mobilya gibi farklı sektörlerde bulunmuş bir firmadır. 10 yıldır da inşaat sektöründeyiz. İnşaat sektöründe de ciddi bir potansiyelde çalışmaya devam ediyoruz. Önemli olan yapmak istediğimiz şeyi güzel bir şekilde yapmak. Daha sonra satmaya önem veriyoruz. Hep söylüyoruz Niyazlar Yapı; kişiye önem veren, insan odaklı, ticari anlayışı sonradan gelen bir firmadır....